Παράπονα για την ανάπτυξη από τον Σαββιδάκη

Το αυριανό φιλικό με τον Ιάλυσο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Παραδεισίου, περιμένει πλέον ο προπονητής του Κλεάνθη Γιώργος Σαββιδάκης, προκειμένου να διαπιστώσει αν οι  αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του στο σαββατιάτικο τεστ με το Φοίβο ήταν συμπτωματικές, ή αν περιγράφουν ένα βαθύτερο πρόβλημα, στην αντιμετώπιση του οποίου θα πρέπει να επικεντρωθεί αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο και δουλειά στις προπονήσεις.

 Η ήττα με 3-2 ουδόλως στεναχώρησε τον τεχνικό των Παραδεισιωτών, που δεν παύει να είδε και θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του. Αυτό που τον προβλημάτισε ήταν η δυσκολία των ποδοσφαιριστών του να κρατήσουν και να κυκλοφορήσουν την μπάλα στη μεσαία γραμμή και να τη μεταφέρουν αποτελεσματικά και στο σωστό χρόνο από την άμυνα στην επίθεση.

 Η εβδομάδα ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη με προπόνηση στο γήπεδο του Παραδεισίου, ενώ στο ίδιο μοτίβο θα κυλήσει και η σημερινή μέρα. Το φιλικό με το Φοίβο δεν άφησε πίσω του προβλήματα και ο Γιώργος Σαββιδάκης μπορεί να υπολογίσει στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του.