Στο πόστο του και με τη... βούλα!

Ο Φοίβος ανακοίνωσε και τυπικά χθες την ανάληψη των καθηκόντων του γενικού αρχηγού από τον Θανάση Σύρμα. Ο έμπειρος παράγοντας είναι γνωστό πως ξεκίνησε αυτή την πορεία από τον πάγκο του Φοίβου και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ιάλυσο.

Η ανακοίνωση του Φοίβου αναφέρει:  «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη Διοίκηση του Φοίβου και όλους τους εμπλεκόμενους με το σύλλογο μας, η επιστροφή του Θανάση Σύρμα στην ομάδα μας.
Ανακοινώνουμε και επίσημα πλέον, πως τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017, ο Θανάσης Σύρμας θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο τεχνικής ηγεσίας και Διοίκησης, έχοντας την ιδιότητα του Γεν. Αρχηγού στην ομάδα.
Τον καλωσορίζουμε στην επιστροφή του στο Φοίβο και του ευχόμαστε υγεία και πολλή δύναμη για να ανταπεξέλθει στο έργο του, όπως εκείνος ξέρει καλά.
Σε λίγες μέρες μάλιστα θα διανεμηθεί στους παίκτες, αλλά και σε όλο τον σύλλογο, ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας».

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΑΤΙΟΥ
Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει ικανοποίηση στον Φοίβο για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα αυτήν την περίοδο.
Οι Μιχάλης Πολιάς και Παναγιώτης Τσιάμης κάνουν πολύ καλή δουλειά στον τομέα της αγωνιστικότητας αλλά και της τακτικής κι αυτό φαίνεται από τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια
Ο Φοίβος θα αγωνισθεί στο επόμενο φιλικό αύριο στο γήπεδο της Κρεμαστής με αντίπαλο αυτή τη φορά το Διαγόρα Βατίου.

ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥ  
Στο μεταξύ, σήμερα ολοκληρώνεται η λειτουργία του στεκιού της ομάδας στην Κρεμαστή κι ο Φοίβος όπως κάθε χρόνο στήνει ένα μικρό γλέντι.
Η ανακοίνωση-κάλεσμα  που εξέδωσε η Διοίκηση της ομάδας αναφέρει:
«Την Τρίτη το βράδυ ολοκληρώνει τη λειτουργία του το στέκι του Φοίβου κι όπως κάθε χρόνο θα στηθεί στον χώρο μπροστά από το πνευματικό κέντρο της Κρεμαστής μια μικρή γιορτή.
Ο σύλλογος καλεί τα μέλη τους φίλους της ομάδας αλλά και τον κόσμο της Κρεμαστής, να παραστεί σε ένα μικρό γλέντι που θα ξεκινήσει στις  10 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί αργά τη νύχτα.
Τη διασκέδαση του κόσμου εγγυάται ο γνωστός σε όλους μας  Νίκος Γιάννου και όλο του το επιτελείο, ενώ μαζί στον χώρο αναμένεται να βρεθούν κι άλλοι Ρόδιοι καλλιτέχνες.
Είστε όλοι καλεσμένοι της ομάδας στο φινάλε των εορταστικών εκδηλώσεων της Παναγίας στην Κρεμαστή».

Ο Θανάσης Σύρμας είναι και επίσημα ο νέος γενικός αρχηγός του Φοίβου					                 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Θανάσης Σύρμας είναι και επίσημα ο νέος γενικός αρχηγός του Φοίβου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)