Κορυφή με χρώμα… Ροδίτικο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Μεικτό τουρνουά στις εγκαταστάσεις της BEACHLIFE experience στην Αττική, με την αγωνιστική συμμετοχή, μετά από 5 χρόνια της Ολυμπιονίκη Ελληνίδας Πρωταθλήτριας Βασιλικής Καραντάσιου. Οι αγώνες διεξήχθησαν με το σύστημα του Διπλού αποκλεισμού σε 16αρι ταμπλό, με την συμμετοχή 15 ομάδων.

Συναρπαστικές μάχες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών και συμμετεχόντων, και το βράδυ της Κυριακής υπό το φως των προβολέων αναδείχτηκαν οι νικητές του τουρνουά.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου υπήρξε χρώμα Ροδίτικο καθώς η παρτενέρ του Νίκου Ντόντη δεν είναι άλλη από την «δικιά μας» Μαρία Βομβύλα..

Οι εντυπωσιακοί Νίκος Ντόντης και Μαρία Βομβύλα νίκησαν με 2-0 σετ, τους πολύ μαχητικούς Σπύρο Κάνα και Βάσω Λιάκου σε ένα παιχνίδι που κράτησε 45 λεπτά. Με το τέλος του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων και δώρων από την Wilson, το Gym & Style, Εισιτήρια Διαρκείας για την Volleyleague από την Παναχαϊκή 2013, και 2 μοναδικά μπλουζάκια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Beachvolley από την FIVB, προσφορά της Beachlife X!

Η Β. Καραντάσιου αγωνίστηκε με τον αθλητή της Παναχαϊκής Μένιο Ρουμελιώτη και κατετάγησαν στη θέση 3-4 μαζί με την ομάδα των Έμραχ / Γωγούση.

Η Β. Καραντάσιου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που αγωνίστηκα για 4 παιχνίδια και διασκέδασα παίζοντας αυτό το Μεικτό Τουρνουά με τον Μένιο. Όταν τελειώσω την αποκατάστασή μου, θα επιστρέψω σίγουρα γιατί πραγματικά η δουλειά ενός αθλητή μέσα στο γήπεδο είναι απαράμιλλη και θέλω να μπορώ να έχω όσο μπορώ αυτή την αίσθηση δημιουργίας παράλληλα με το προπονητικό κομμάτι».