Επιτυχημένο το 3 on 3 στο Πυλί

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το τουρνουά 3on3 ανδρών που διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Α.Ε. Δικαίου.

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από όλο το νησί της Κω, νέων, παλιών, ενεργών και μη, δημιουργήθηκαν 12 ομάδες οι οποίες συμπλήρωσαν ένα "κανονικό" ταμπλό τεσσάρων ομίλων, και προσέφεραν θέαμα και συγκινήσεις στον πολύ κόσμο που γέμισε τις εξέδρες του ανοιχτού γηπέδου Πυλίου.

Μεγάλοι νικητές, η ομάδα των "Own The Future" (Τσάμπαλλας Βασίλης , Νικόλας Σπανός, Γιάννης Τσάμπαλλας, Νίκος Καλής) που νίκησαν στον τελικό την ομάδα των "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" (Stelios Sofos , Caffe Tesoro -aka Λιτσιός Γιώργος-  Giannis Georgadakis, Manolis Drosos)

Ημιτελικοί

Οι "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" νίκησαν τους "OklaBomba" (Housein Giousemoglou , Θεοδόσης Καπλανίδης Andrianos Mastrokolias,Κωνσταντίνος Αυγουλλάς) ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κρίθηκε στη διαδικασία των βολών, αφού στην κανονική διάρκεια ήταν ισόπαλοι 15-15, ενώ το σκορ στην 2λεπτη παράταση έμεινε στο 16-16!

Οι "Own The Future" κέρδισαν -την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά- "Χ.Α.Σ.B." (Antreas Xristofis , Petros Karathomas, Sergios Karathomas, Αντώνης Ξενικάς)

Προημιτελικοί

"Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" - The big 3 , 14-13

"OklaBomba" - "Super Piliotina" , 15-10
 

"the drunk team"  - "Χ.Α.Σ.B." 15-13

"Own The Future" - "ότι θες" 14-16
 

Στο περιθώριο του τουρνουά, πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση συγκέντρωσης τροφίμων, τα οποία δόθηκαν στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Κω, στο γηροκομείο. Επίσης συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πλαστικά καπάκια που θα παραδοθούν στο Ε.Ε.Σ. για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου.