Νέο φιλικό τεστ σήμερα για το Διαγόρα

Ικανοποιημένοι έδειχναν ο Ανδρέας Σταύρου και οι συνεργάτες του, μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού στην Παστίδα με τον Αστέρα το προηγούμενοι Σάββατο. Το 4-0 προήλθε από μια καλή εμφάνιση της ομάδας, που έδειξε να είναι σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά στο μέχρι τώρα διάστημα της προετοιμασίας.

Η προσπάθεια όμως σύμφωνα με τα λεχθέντα των ανθρώπων της τεχνικής ηγεσίας αλλά και του Ανδρέα Σταύρου, δεν σταματάει καθώς τον Διαγόρα περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά από δω και πέρα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πώς το Δημ. Στάδιο σύμφωνα με την ειδοποίηση που έφτασε στο «γηραιό» της πόλης μας, παραχωρείται για φιλικά παιχνίδια στις δυο ομάδες της πόλης μας.
Έτσι  θα δώσει το επόμενο φιλικό με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ σήμερα  στις 17.30 στο Δημ. Στάδιο, μετακομίζοντας αγωνιστικά από τα Κοσκινού στην φυσική του έδρα.  

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πώς ξεκίνησε και η προσαρμογή σε αυτού του είδους τον χλοοτάπητα, αφού οι παίκτες του Διαγόρα προπονούνται πλέον  στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου.   

Στο μεταξύ ο Ανδρέας Σταύρου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού κι αυτό αποτελεί ευχάριστη είδηση όπως πάντα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι τώρα ο Διαγόρας για διευκόλυνση των φιλάθλων του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
 «Ο Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι, μετά από σχετικό έγγραφο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., εν’ όψει του προγραμματισμένου φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα την Τετάρτη 24-08-2016 στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» στις 17:30 μεταξύ των ομάδων  Γ.Σ. Διαγόρας- ΑΕΡΑ Αφάντου, η προσέλευση του κόσμου θα γίνεται από τις θύρες 5 και 6 διότι οι θύρες 1,2,3 και 4 θα παραμείνουν κλειστές λόγω εργασιών».


Τα εισιτήρια διαρκείας
Από τον ΓΣ Διαγόρα ανακοινώθηκε πώς ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για το θέμα αυτό αναφέρει τα εξής :
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλεί τους φιλάθλους του να ενταχθούν στην προσπάθεια  που κάνει η Διοίκηση, ώστε να μπουν σωστά οι γερές βάσεις για την επιστροφή  της ομάδας στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τους καλεί να έρθουν κοντά και να την στηρίξουν με την παρουσία και  την συμμετοχή τους, για να γίνει εφικτή η υλοποίηση των στόχων της.
Ο αγώνας Διοίκησης, αθλητών, συνεργατών, χορηγών και φιλάθλων είναι κοινός.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»
Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των «Εισιτηρίων Διαρκείας», οι τιμές των οποίων, είναι:
-30 Ευρώ (χάλκινα)
-50 Ευρώ (ασημένια) και
-100 Ευρώ (χρυσά)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πληροφορίες στη Λέσχη του Συλλόγου (Πλατεία Διαγόρα)  στο τηλέφωνο 22410-28577».