Επιστροφή Ευγενικού, την Κυριακή το φιλικό της Ρόδου με ΑΕΡΑ

Η επανένταξη στην προετοιμασία του Μανώλη Ευγενικού ήταν η σημαντικότερη είδηση της χθεσινής μέρας στη Ρόδο. Οι όποιες διαφορές χώριζαν τις τελευταίες μέρες τη διοίκηση και τον 27χρονο επιθετικό ξεπεράστηκαν, με τον τελευταίο να επιστρέφει στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και να λαμβάνει μέρος στη χθεσινή, νέα διπλή, προπόνηση. Κανονικά δούλεψε και ο Ευτύχης Τζιβόλογλου, οποίος έχασε την προχθεσινή μέρα λόγω μικροτραυματισμού.

 Αντίθετα, εκτός προγράμματος έμειναν ο Γιώργος Δελαπόρτας, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις και ο γιατρός του συνέστησε να ξεκουραστεί, «ανάσες» χρειάζεται και ο Στέφανος Νικήτας, ενώ ο Δημήτρης Ατματσίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στις σχέσεις της Ρόδου με τον Χρήστο Αμανατίδη. Το θέμα των όρων της παραμονής του στην ομάδα ήταν ένα από τα βασικά της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης των μελών του Δ.Σ. των «ελαφιών».
                                  
Κυριακή το φιλικό με τον ΑΕΡΑ
  Εν τω μεταξύ, στις 5:30 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής θα ξεκινήσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Ρόδου, κόντρα στον ΑΕΡΑ.  Ο αγώνας θα παιχθεί στο Δημοτικό Στάδιο.