Γερό τεστ στο Παραδείσι για τον Ιάλυσο

Από τα πιο ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια θα δώσει σήμερα ο Ιάλυσος στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθροκίτρινοι» αντιμετωπίζουν στις 18.00 στο γήπεδο Παραδεισίου τον Κλεάνθη.

Οι παίκτες του Ιάλυσου ανεβάζουν ρυθμούς συνεχώς, προκειμένου  να  φτάσουν  στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς και οι συνεργάτες του στη χθεσινή προπόνηση, υπέβαλαν τους παίκτες τους σε ασκήσεις τακτικής, την οποία είναι πολύ πιθανόν να εφαρμόσουν στο σημερινό φιλικό στο Παραδείσι.

Ο Γιώργος Σάββενας πάντως, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα, παρά μόνο την απουσία του Θόδωρου Λίτσιου, στον οποίο τοποθετήθηκαν ράμματα και δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα.  Είναι πάντως πολύ πιθανόν στο σημερινό μάας, να χρησιμοποιηθεί ο Μιχάλης Μόσχος, ο οποίος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σάββενα.  Η εικόνα που παρουσιάζει πάντως ο Ιάλυσος, ο οποίος έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό του πρόσωπο, είναι πάρα πολύ καλή. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται πλέον στο μοντάρισμα στα φιλικά. Εκεί αναζητείται  η κατάλληλη χημεία για να «δέσουν» σαν ομάδα οι παλαιότεροι με τους νέους.