Νικητής στα σημεία ο Αστέρας

Μάσσαρι
 Έχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις στιγμές που έλεγχε το παιχνίδι, ο Αστέρας Μασσάρων επιβλήθηκε χθες του Κλεόβουλου με 3-1, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του ενόψει της τελικής ευθείας της προετοιμασίας του.
 Παρά τη ζέστη και την εμφανή κούραση από τις σκληρές προπονήσεις, οι δύο ομάδες στάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Μασσάρων αξιοπρεπέστατα και σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν.

Το παιχνίδι ήταν στη μεγαλύτερη διάρκειά του μοιρασμένο, με την πρωτοβουλία να περνάει εναλλάξ από τη μία πλευρά στην άλλη. Οι γηπεδούχοι του Σάββα Σταυρίδη άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’, χάρη στην καρφωτή κεφαλιά του Χαλίλ Κιλασίν μετά το κόρνερ του Λερογιάννη. Το συγκρότημα του Δημήτρη Δογιάμα απάντησε στο 25’, με τον Χαρίτο να αξιοποιεί με άψογο πλασέ την κάθετη πάσα του Κουκουτσέλα, ενώ ο Αστέρας ανέκτησε το προβάδισμά του με το εύστοχο πλασέ του Βακιάνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 65’.
 Στο 83’ ο Καρπαθάκης διαμόρφωσε, με νέο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Μασσάρων
Μήλιος, Μίρτσεβ, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Λερογιάννης, Μπαούρης, Βακιάνης, Χατζημανώλης Α., Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Καρπαθάκης
Έπαιξαν και οι: Χατζημανώλης Μ., Μαρίνοβ, Κουρμαδιάς, Κούπης, Μουδάτσος, Θεοδωρακόπουλος, Κώνστας

Κλεόβουλος
Ναούμ, Κακλαμάνος Λ., Κωστάκης, Σελιμάι, Τόμας, Χαμιτάι, Χαρίτος, Πιτσουρδάκης, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου, Κουκουτσέλας
Έπαιξαν κι οι: Χρυσανθής, Διακογεωργίου, Βίζλα, Μπολομπάνι, Ζερβός, Γανωτάκης, Μυριαλλής