Κυριάρχησε και νίκησε εύκολα

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κύρια στο α΄ μέρος ο Διαγόρας κέρδισε στο χθεσινό φιλικό του Δημ. Σταδίου τον ΑΕΡΑ με 3-0 με γκολ που επετεύχθησαν όλα στο α΄ μέρος.

Στο β΄μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, καθώς ακολούθησαν και οι ανάλογες αλλαγές από πλευράς των δυο πάγκων. Τα γκολ:

30΄Κιοσέογλου, Γεωργαλής και Μαρίνου άλλαξαν ωραία την μπάλα που έφτασε στον Τσαγγάρη κι αυτός σούταρε στα δίχτυα για το 1-0
40΄Από σέντρα του Μαρίνου ο Τσαγγάρης με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και της ομάδας του (2-0)

42΄ Ο Κιοσέογλου άλλαξε ωραία την μπάλα μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον τερματοφύλακα και σημείωσε το τελικό 3-0
Στο 65΄ο Μαθιός είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι της εστίας του ΑΕΡΑ
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δουλγέρης, Μαυρουδής και Σαρρής

Οι ομάδες: ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Πεταυράκης, Χειμωνεττος, Πομπού, Παπαδημήτρης, Γεωργιάδης, Κιοσέογλου, Αθανασίου Α., Μαρίνου, Γεωργαλής, Τσαγγάρης.
Ο Ανδρέας Σταύρου είχε ακόμα στην διάθεσή του τους Καματερό, Κιουλτζή, Μαθιό , Αθανασίου Π. Σαρίκο, Καλημέρη Ι., Κορλό και Πετρά.  

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης , Γαργάλης, Κατσιδώνης, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Παναγιωτόπουλος, Πλύγκος, Καλημέρης, Νικολής, Λαουδίκος, Τριχιάς
Ο Βαγγέλης Χοσάδας χρησιμοποίησε ακόμα και τους Καραγιάννη, Μίγκλη, Κασιώτη, Ροκάϊ, Κανέλο, Νικολή , Στεφανή, Παπαβασιλείου.

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στο μεταξύ από το «στρατόπεδο» του ΑΕΡΑ έγινε γνωστό πως ο Άρης Παναγιωτόπουλος δεν έπεισε στο χθεσινό φιλικό και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ισχύσει η αρχική συνεργασία.