Σε καλές σχολές πολλοί εκ των υποψηφίων της Ρόδου

Σε καλές σχολές πολλοί εκ των υποψηφίων της Ρόδου

Σε καλές σχολές πολλοί εκ των υποψηφίων της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3460 ΦΟΡΕΣ

Αρκετοί εξ αυτών κατέγραψαν υψηλές επιδόσεις

Πρώτος στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστήμιου Ηρακλείου εισήχθη ο Ιωάννης Νταβιγλάκης του Δημητρίου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) με 18.345 μόρια!
Ο Γιάννης δηλώνει στη «Ροδιακή» ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα που πέτυχε, αφού από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος του, τον οποίο πέτυχε και με το παραπάνω.
Σε ό,τι αφορά τις εξετάσεις ο ίδιος είπε ότι ήταν λίγο αντίξοες οι συνθήκες, με πολύ άγχος, περιορισμένο χρόνο και πιστεύει πως θα μπορούσε να αλλάξει όλο αυτό σε κάτι καλύτερο.
Για τα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου, τους συμβουλεύει να το προσπαθήσουν να μην το βάλουν κάτω, δεν είναι μονόδρομος οι πανελλήνιες γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία και οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν.

Με «εισιτήριο» τα 19.466 μόρια, μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο νησί μας, η Ελένη Μαραγκού του Γεράσιμου από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιατρική σχολή Αθηνών.
Η ίδια αρχικά στόχευε στην Φαρμακευτική σχολή Αθηνών αλλά τελικά την «κέρδισε» η Ιατρική, και δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη και χαρούμενη για αυτό.
Η ίδια είπε πως η όλη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων ίσως είναι υπερτιμημένη καθώς όπως και εκείνη διαπίστωσε «αγχωνόμαστε χωρίς να χρειάζεται».
Αναφερόμενοι στα παιδιά που την επόμενη χρονιά θα δώσουν τη δική τους «μάχη» η Ελένη τους συμβουλεύει να είναι χαλαροί την ώρα που θα γράφουν και καλά προετοιμασμένοι και ψυχολογικά.

Στην Ιατρική σχολή Αθηνών θα φοιτήσει φέτος και ο Παναγιώτης Μαλανδρής του Αργυρίου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) ο οποίος εισήχθη με 19.195 μόρια.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Παναγιώτης είπε ότι ήταν η πρώτη του επιλογή και νιώθει πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που πέτυχε το στόχο του.
Σε ότι αφορά την χρονιά που πέρασε, είπε πως η μείωση του αριθμού των μαθημάτων στις εξετάσεις είναι κάτι που βοηθάει τον μαθητή να επικεντρωθεί σε αυτό που θέλει και να δώσει βαρύτητα στο μάθημα που χρειάζεται στην κατεύθυνση του. Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης ότι φέτος ήταν η πρώτη ίσως χρονιά που δόθηκε τόση βαρύτητα στο μάθημα της έκθεσης αν και η αξιολόγηση της είναι καθαρά υποκειμενική όπως έχει αποδειχτεί επανειλημμένα. Από την άλλη, δεν είναι και ότι καλύτερο τέσσερα μαθήματα να καθορίζουν την ζωή ενός μαθητή, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει.
Αναφερόμενος στα παιδιά που ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για να δώσουν πανελλήνιες την επόμενη χρονιά, ο Παναγιώτης δηλώνει ότι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από την πρώιμη ηλικία τους, να μην ξεχνούν ότι κάποτε όλα αυτά θα τελειώσουν και η προσπάθεια τους αυτή θα δικαιωθεί. Να ακούνε τους καθηγητές και τους φροντιστές τους και όλα θα πάνε καλά» κατέληξε ο Παναγιώτης.

«Δεν το περίμενα να τα πάω τόσο καλά, πολύ καλά!» δήλωσε στη «Ροδιακή» η Αθηνά Αλεξίου του Δημητρίου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) η οποία με 18.452 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εισήχθη και μάλιστα δεύτερη στην Σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών.
Η Αθηνά είπε ότι η όλη διαδικασία των εξετάσεων είχε πολύ άγχος αλλά αν είσαι καλά προετοιμασμένη πάντα γράφεις.
Στα παιδιά που θα διαγωνιστούν την επόμενη χρονιά συμβουλεύει ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση και να μην έχουν – όσο γίνεται- κενά από τα προηγούμενα χρόνια.


Μία θέση στην Νομική σχολή Αθηνών πέτυχε με την πολύ υψηλή βαθμολογία των 19.452 μορίων που συγκέντρωσε στις φετινές εξετάσεις και ο Μιχαήλ Πανορμίτης Οικονόμου του Νικολάου από το Ροδίων Παιδεία.
«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά, που απαιτεί πολύ κόπο και προσπάθεια, όμως με σωστή προετοιμασία, μεθοδικότητα και προσήλωση στους στόχους του, μπορεί κανείς να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και την οικογένειά μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή και η Νομική Αθήνας, ήταν η πρώτη μου προτίμηση» είπε στη «Ροδιακή» ο Μιχάλης.

«Δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο το περίμενα» δήλωσε από την πλευρά του ο Μάριος Κατσανεβάκης του Ιωάννη που φοιτά στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) και συγκέντρωσε 19.453 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών.
Ο Μάριος με την βαθμολογία του αυτή πέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών που επιθυμούσε να κάνει τις σπουδές του.
Μιλώντας για την εμπειρία του αυτή είπε πως διάβαζε όπως και τα προηγούμενα χρόνια και πως ήξερε που στοχεύει, θυσίασε κάποια πράγματα μένοντας στο σπίτι για διάβασμα, αλλά άξιζε το κόπο.
Ο Μάριος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς, τον αδελφό του, τους φίλους και τους καθηγητές του για την στήριξη και την βοήθεια τους.

Εξίσου άριστα τα πήγε και η Δέσποινα Σκιαδά του Ευαγγέλου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) η οποία συγκέντρωσε 18.946 μόρια, και βάζει πλώρη για την Ιατρική Ηρακλείου Κρήτης.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» η Δέσποινα δήλωσε ενθουσιασμένη από τα αποτελέσματα διευκρινίζοντας πως ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι όλα πέρασαν!
«Βιώναμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή και ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα» είπε η Δέσποινα, «όμως αυτό το διάβασμα ήταν το μέσο για να πετύχω το όνειρο μου»!
Η ίδια συμβουλεύει τους επόμενους υποψηφίους «να έχουν κουράγιο να συνεχίζουν γιατί πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο το όνειρο τους και πίστη στον εαυτό τους».
Τέλος ευχαρίστησε την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές της που ήταν δίπλα της όλη τη χρονιά γιατί «χωρίς αυτούς ίσως και να μην είχα πετύχει»!

Αρκετά ικανοποιημένος δηλώνει στην «Ροδιακή» και ο Παναγιώτης Κώστας του Γεωργίου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) ο οποίος συγκέντρωσε 18888 μόρια και εισήχθη στο Μαθηματικό Αθήνας.
Ο Παναγιώτης τόνισε πως η όλη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων ήταν πολύ πιο εύκολη από ότι του την περιέγραφαν και ετοιμάζεται πλέον για τη φοιτητική ζωή. Εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου εξετάσεις και τους συμβουλεύει να μην αγχώνονται.

Ο Κωνσταντίνος Τσίννας του Βλάσση είναι από το Ροδίων Παιδεία συγκέντρωσε 18.990 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή του στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Αθήνα.
Ο ίδιος μιλώντας στη «Ροδιακή» είπε τα εξής:
Τρίτη Λυκείου... Δύο λέξεις, τόσες σκέψεις! Πολλή δουλειά, λίγος χρόνος... Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και προπάντων την οικογένεια και τους εκπαιδευτικούς μου. Πέραν των τυπικών ευχαριστήριων όμως υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να μοιραστώ. Η επιτυχία ως ανταμοιβή των κόπων μου είχε μια γλυκόπικρη γεύση. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα που απαιτεί από εφήβους 17 χρονών να ξημεροβραδιάζονται στο διάβασμα, να τους δημιουργεί άγχος, που τους ζητά να κάνουν θυσίες χωρίς να εγγυάται ούτε στο ελάχιστο το αποτέλεσμα, που καλλιεργεί ανταγωνιστικό πνεύμα... Σίγουρα δεν είναι υγιές! Η τρίτη Λυκείου θεωρώ πως είναι ένα μελανό σημείο των μαθητικών μου χρόνων.. Ο άνθρωπος δεν γίνεται με τόνους ασκήσεων Μαθηματικών και Φυσικής, γίνεται με την Τέχνη, την προσωπική αναζήτηση, τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Την λεγόμενη σφαιρική παιδεία... Ας την απαιτήσουμε, ας την επιδιώξουμε και αν η πολιτεία είναι σωστή θα μας την δώσει!

«Δικαιωμένος για τους κόπους του» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο Σάββας Σαββάκης του Ισιδώρου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο), ο οποίος πέτυχε 18.844 μόρια και την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Ηρακλείου Κρήτης.
Ο Σάββας τόνισε ότι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολύ άγχος, με αρκετό διάβασμα και πάντα σε εγρήγορση, όμως «έφυγε» γρήγορα.
Ωστόσο ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς, τους καθηγητές, αλλά και τους συμμαθητές και φίλους του για την ψυχολογική κυρίως υποστήριξη του.

«Ανακουφισμένος» με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δηλώνει στη «Ροδιακή» και ο Γεώργιος – Ορφέας Κατσούρης του Σπύρου από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) ο οποίος με 18.500 μόρια κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην Φαρμακευτική σχολή Πάτρας.
Όπως είπε στη «Ροδιακή» ο Ορφέας, από την αρχή η Φαρμακευτική σχολή ήταν η πρώτη και κύρια επιλογή του και νιώθει πολύ ικανοποιημένος που την πέτυχε.
Σε ότι αφορά την χρονιά που πέρασε είπε ότι υπήρχε βεβαίως άγχος και πολύ διάβασμα ήταν όμως μία χρονιά. Τώρα βλέπει με πολύ αισιοδοξία το μέλλον και θέλει να πετύχει το καλύτερο.
Στα παιδιά που θα δοκιμάσουν την επόμενη χρονιά εύχεται καλή επιτυχία και καλή αρχή και αν έχουν πρόγραμμα θα πετύχουν το στόχο τους.

Βαλίτσες για την Ιατρική Αλεξανδρούπολης ετοιμάζει και η Ανδριάννα Αντώνογλου του Γεωργίου από το Κολλέγιο Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 18.682 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» η Ανδριάννα εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα και τόνισε πως η φετινή χρονιά πέρασε γρήγορα και ήταν αρκετά κουραστική και ψυχοφθόρα καθώς απαιτούνταν αφοσίωση και πολύ διάβασμα.
Για αυτό και συμβουλεύει τα παιδιά που θα διαγωνιστούν τις επόμενες χρονιές να ακολουθούνε τις συμβουλές των καθηγητών και να τους έχουν εμπιστοσύνη.
Η ίδια ευχαρίστησε την οικογένεια της και τους καθηγητές της για τη στήριξη τους.

Στην Κτηνιατρική σχολή Θεσσαλονίκης εισήχθη ο Θεόδωρος Καλογήρου του Χριστοφόρου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), καταφέρνοντας να πετύχει το στόχο του.
Ο Θόδωρος έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις για δεύτερη φορά καθώς και πριν από δύο χρόνια είχε πετύχει και τότε την εισαγωγή του σε οδοντοτεχνική σχολή όμως την άφησε προκειμένου κυνηγήσει το όνειρο του.
Όπως ο ίδιος είπε στη «Ροδιακή» έχοντας «δοκιμάσει» και τους δύο τρόπους εξετάσεων, σαφώς η δεύτερη φορά ήταν πιο ξεκούραστη καθώς δεν υπήρχε η πίεση από το σχολείο και είχε στη διάθεση του περισσότερο χρόνο για να αφοσιωθεί στα μαθήματα που χρειαζόταν. Σε ότι αφορά όμως το σύστημα, δηλώνει απογοητευμένος, καθώς θεωρεί πως πολλά παιδιά δούλεψαν πολύ και τελικά η προσπάθεια τους αυτή δεν «φάνηκε» λόγω του επιπέδου των εξετάσεων.

Στην Κτηνιατρική σχολή Θεσσαλονίκης θα φοιτήσει και ο Γεώργιος Παπαγεωργίου του Χαραλάμπους από το Ροδίων Παιδεία, ο οποίος εισήχθη με 18.576 μόρια.
Μιλώντας στην «Ροδιακή» ο Γιώργος δήλωσε τα εξής:
«Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και ανοίγουν πλέον καινούριες πόρτες. Τώρα ξεκινά το μεγάλο ταξίδι στη ζωή. Μετά από έναν κοπιαστικό αγώνα στον οποίο συνοδοιπόροι στάθηκαν καθηγητές, γονείς, φίλοι και συμμαθητές είμαι έτοιμος να περιδιαβώ το δύσβατο μονοπάτι της ζωής. Νιώθω ευγνώμων απέναντι τους και τους οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ, τόσο για την ανιδιοτελή αγάπη τους όσο και για την στήριξη τους σε αρκετά κρίσιμες καταστάσεις. Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στα υπόλοιπα παιδιά. Να κυνηγάτε τα όνειρα σας».

Για τη Σχολή Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ετοιμάζεται ο Ευθύμιος Ζάκκας του Παναγιώτη Νεκτάριου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), ο οποίος εισήχθη με 17.266 μόρια!
«Ήταν μια απαιτητική χρονιά και είμαι χαρούμενος που πέτυχα στην σχολή που επιθυμούσα» δήλωσε ο Ευθύμιος στη «Ροδιακή»

Για την Φαρμακευτική σχολή Πάτρας προετοιμάζεται ο Σταμάτης Πελεκάνος του Εμμανουήλ από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) ο οποίος συγκέντρωσε 18.430 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών.
Περιγράφοντας την χρονιά που πέρασε είπε ότι μέχρι τον Δεκέμβριο όλα κυλούσαν ήρεμα, όμως μετέπειτα είχε πολύ άγχος, πολύ διάβασμα και γενικότερα η κατάσταση ήταν δυσκολότερη. Όμως το αποτέλεσμα τον ικανοποιεί απόλυτα και αυτό έχει σημασία.
Σε ό,τι αφορά τα παιδιά που θα διαγωνιστούν του χρόνου, δηλώνει πως θα πρέπει να έχουν πρόγραμμα στο διάβασμα τους, να προσέχουν τους καθηγητές τους και να διατηρήσουν την δύναμη, το κουράγιο και την αποφασιστικότητα τους.
Σε ό,τι αφορά το νέο σύστημα των Πανελληνίων ο Σταμάτης είπε ότι κατά την άποψη του είναι καλύτερο καθώς υπάρχουν λιγότερα μαθήματα στα οποία διαγωνίζεται ο υποψήφιος και έτσι μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο και να πετύχει το στόχο του.

Στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Πάτρα πέτυχε ο Κωνσταντίνος Γεωργάς του Γεωργίου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) με 17.767 μόρια, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.
«Ήταν μία σαφώς δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά» δήλωσε στη «Ροδιακή» και ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτή του την προσπάθεια και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις του χρόνου.

Το όνειρο του πραγματικότητα κατάφερε να κάνει ο Στέφανος Μαστής του Μιχαήλ από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) ο οποίος πέτυχε 18.728 μόρια και την εισαγωγή του στη σχολή Βιολογίας Ηρακλείου Κρήτης που τόσο επιθυμούσε.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα το οποίο το πέτυχε με συστηματικό διάβασμα και καλή προετοιμασία.
Ο ίδιος συγκρίνοντας το νέο με το παλαιό σύστημα των εξετάσεων είπε πως υπάρχουν προτερήματα και μειονεκτήματα. Εφόσον είσαι συνειδητοποιημένος για το τι θέλεις είναι καλύτερο το νέο σύστημα καθώς τα μαθήματα είναι λιγότερα και υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας. Με το παλαιό σύστημα όμως υπήρχαν περισσότερες και γενικότερες γνώσεις. Σε κάθε περίπτωση ο Στέφανος συμβουλεύει τα παιδιά που θα δώσουν και αυτά το δικό τους αγώνα να έχουν όσο λιγότερο άγχος γίνεται και αρκετή αυτοπεποίθηση για αυτό που θέλουν να πετύχουν και να γνωρίζουν ότι δεν τελειώνει ο κόσμος με τις εξετάσεις αυτές.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει καταρχήν τους γονείς του – την οικογένεια του για την στήριξη τους αλλά και τους καθηγητές του.

Πάρα πολύ καλά τα πήγε και η Παναγιούλα Κολεζάκη του Παναγιώτη από τις Λυκειακές τάξεις Έμπωνας η οποία με 17.850 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών σπουδών πέτυχε την εισαγωγή της στη σχολή Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας στη Θεσσαλονίκη.
Η ίδια φανερά ικανοποιημένη δήλωσε στη «Ροδιακή»: «Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και απαιτητική ,όμως οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Τα πήγα καλύτερα απ’ όσο πίστευα. Ξέρω πλέον ότι οι πανελλήνιες είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία, όμως με συστηματική δουλειά, προσπάθεια και μεράκι καθένας μπορεί να τα καταφέρει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Το μυστικό είναι να μην αφήνει κενά και να σκέφτεται πάντα θετικά και αισιόδοξα. Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στους επόμενους υποψήφιους και να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν πραγματικά δίπλα μου».

Η Αριάδνη Κορμαλή του Αλεξάνδρου από το Γενικό Λύκειο Σορωνής συγκέντρωσε μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες του χωριού και κατάφερε να εισαχθεί στην Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Όπως δήλωσε η ίδια στην «ΡΟΔΙΑΚΗ», νιώθει πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό της και χαρούμενη που έπεσαν οι βάσεις και έπιασε τον στόχο της. Για την χρονιά που πέρασε είπε «Ήταν μία πολύ δύσκολη και κοπιαστική χρονιά. Χρειάστηκαν θυσίες αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε».
Η ίδια συμβουλεύει τους νέους υποψήφιους « να κάνουν οργανωμένο διάβασμα, να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να θέτουν προτεραιότητες σε ότι κάνουν».

Για την Κτηνιατρική Καρδίτσας ετοιμάζεται ο Ιωάννης Θυριάκης του Παναγιώτη από το «Ροδίων Παιδεία» ο οποίος πέτυχε την εισαγωγή του με 18.236 και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος:
«Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά απαιτητική… Απαιτούσε οργάνωση, πρόγραμμα, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και στήριξη τόσο από φίλους και συγγενείς όσο και από τους καθηγητές μας! Νιώθω τυχερός που τα είχα όλα αυτά! Η χρονιά κύλησε γρήγορα, ώσπου ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε από τον προηγούμενο Αύγουστο, η στιγμή της «Μεγάλης Κρίσης»… Παρ’ όλη την αγωνία και το άγχος, πέρασαν γρήγορα οι ημέρες αυτές και όπως αποδείχθηκε, οι κόποι και η προσπάθεια ανταμείβεται! Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την επίδοση μου! Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά, και ιδιαίτερα στους συμμαθητές μου, οι οποίοι ήταν δίπλα μου κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς! Τέλος, ευχαριστώ πάρα πολύ όχι μόνο την οικογένεια μου, αλλά και τους καθηγητές και τους φίλους μου για την στήριξη που μου προσέφεραν και την αυτοπεποίθηση που με βοήθησαν να αποκτήσω αυτή τη χρονιά, ώστε να φτάσω κοντά στο στόχο μου!

Η Λαμπρινή Μπονιάτη του Ιωάννη, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο Γενικό Λύκειο Σορωνής, κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή των Χημικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στην «ΡΟΔΙΑΚΗ»: « Νιώθω πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Αν και η πρώτη μου επιλογή ήταν η Ιατρική, είμαι πολύ χαρούμενη ακόμα και με την δεύτερη μου επιλογή στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών».
Όσο για το πώς βίωσε την χρονιά αυτή είπε «Ήταν δύσκολη χρονιά και χρειάζονταν αρκετό διάβασμα. Ήθελε υπομονή αλλά άξιζε διότι στο τέλος ανταμείφτηκα».
Για τα παιδιά που θα βρίσκονται φέτος στη ίδια «θέση» με εκείνην, τους εύχεται «να πετύχουν τον στόχο τους και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και σε αυτά που μπορούν να καταφέρουν».

Ακριβώς εκεί που στόχευε, πέρασε ο Χρήστος Χρύσης του Βασιλείου από το Γενικό Λύκειο Αφάντου, ο οποίος κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
«Είμαι απόλυτα χαρούμενος με το αποτέλεσμα και πέρασα ακριβώς εκεί που περίμενα. Η χρονιά αυτή δεν ήταν τόσο αγχωτική και δύσκολη όσο μου περιέγραφαν. Δεν δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και όσο ήθελα, τόσο έγραψα» δήλωσε ο ίδιος στην ΡΟΔΙΑΚΗ.
Στους επόμενους μαθητές που θα περάσουν την διαδικασία αυτή συμβουλεύει «να μην αγχώνονται και να διαβάζουν με πρόγραμμα γιατί οι πολλές ώρες διαβάσματος δεν βοηθάνε».

Την ευχαρίστηση της εκφράζει και η Σμάρω Τρικοίλη του Εμμανουήλ που φοιτά στο «Ροδίων Παιδεία» και η οποία με 18.539 μόρια εισήχθη στη Φαρμακευτική σχολή Αθηνών.
Η Σμάρω σε δηλώσεις της στη «Ροδιακή αναφέρει τα εξής:
«Η τρίτη Λυκείου ήταν μια απαιτητική χρονιά, εάν ο μαθητής διαθέτει συνείδηση, πρόγραμμα και θέληση το μονοπάτι της επιτυχίας είναι βατό. Θερμά ευχαριστώ στην οικογένεια, στους καθηγητές και στους φίλους μου για την καταλυτική συνδρομή τους στην σταδιοδρομία μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Απόλυτα ικανοποιημένη με τον εαυτό της δηλώνει και η Αγγελή Χαριτωμένη του Δημητρίου από το Γενικό Λύκειο Σορωνής, η οποία πέτυχε την εισαγωγή της στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
«Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και νιώθω ότι επιτέλους οι κόποι μου ανταμείφτηκαν. Η σχολή της Χημείας ήταν η δεύτερη μου επιλογή αλλά μου αρέσει και είμαι πολύ ευχαριστημένη» δήλωσε η ίδια.
Σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς υποψήφιους συμβουλεύει «Θα πρέπει να δουλέψουν σύνεση και αποφασιστικότητα. Να μπορέσουν να ελέγχουν τον εαυτό τους στις δύσκολες στιγμές. Το άγχος πάντα υπάρχει ωστόσο κάθε παιδί πρέπει να προσπαθεί να μην καταβάλλεται από αυτό».

Για την Βιολογία Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται η Αναστασία Καλλιγά από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) η οποία συγκέντρωσε 18.300 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών.
Η ίδια δηλώνει στη «Ροδιακή» πολύ ικανοποιημένη και προσθέτει ότι «ήταν μία δύσκολη χρονιά αν όμως έχεις σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη όλα πάνε καλά».
Ερωτηθείς αν προτιμούσε κάποια άλλη σχολή, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ακόμη και να είχα την δυνατότητα για κάποια άλλη σχολή πάλι Βιολογία θα επέλεγα»!

Εξίσου ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα είναι ο Ιωάννης Πελλός του Θεοφάνη από το Γενικό Λύκειο Αφάντου, ο οποίος κατάφερε να εισαχθεί στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στην «ΡΟΔΙΑΚΗ» δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα πολύ ενθουσιασμένος διότι κατάφερα μετά από μία δύσκολη χρονιά να καταφέρω να «πιάσω» την πρώτη μου επιλογή, αυτή των Οικονομικών Επιστημών». Επίσης έδωσε ένα μήνυμα στα νέα παιδία που θα βιώσουν την ίδια διαδικασία «να διαβάζουνε και να προσπαθούνε πολύ και στο τέλος της χρονιάς θα δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται».

Την χαρά του εξέφρασε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Γεώργιος Μπενετάτος του Ηλία από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου ο οποίος συγκέντρωσε 17.549 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής και εισήχθη στην σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Αθηνών.
«Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές μου. Δεν περίμενα ότι η όλη διαδικασία θα ήταν τόσο δύσκολη, αλλά μετά από αυτή νιώθω πολύ πιο δυνατός».

Την εισαγωγή της στην σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στην Αθήνα πέτυχε με 18.174 μόρια η Άννα – Ελένη Νικολιδάκη του Εμμανουήλ από το «Ροδίων Παιδεία» και για αυτή της την επιτυχία δήλωσε στη «Ροδιακή»:
«Η Γ΄ Λυκείου και οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτέλεσμα για εμένα μία ιδιαίτερη εμπειρία. Απαιτούσαν κόπο, διάβασμα, μερικές φορές ξενύχτια, αλλά δεν έλειπαν φυσικά από το πρόγραμμα και οι έξοδοι, ο χαβαλές με τους συμμαθητές και οι ευκαιρίες για ξεκούραση.
Ήταν μεν μία απαιτητική χρονιά, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πως όλες οι προσπάθειες μας ανταμείφθηκαν. Πιστεύω πως αυτό που με βοήθησε προσωπικά ήταν η καλή οργάνωση και ο προγραμματισμός. Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους, τους καθηγητές μου για όλη την βοήθεια και την υποστήριξη και εύχομαι σε όλους να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και καλή σταδιοδρομία.

Έτοιμη για την Νομική Θεσσαλονίκης είναι η Ευαγγελία Μηνά του Παναγιώτη από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) η οποία πέτυχε 18.049 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.
«Είναι μεγάλη ανακούφιση και χαρά για μένα» είπε η Ευαγγελία προσθέτοντας για την χρονιά που πέρασε ότι «ήταν πολύ ψυχοφθόρα με πολύ άγχος για το τίποτα, γιατί τελικά τώρα όλα αρχίζουν».
Η Ευαγγελία ευχαρίστησε τους γονείς της για την υπομονή που είχαν μαζί της και τους καθηγητές της που προσπάθησαν πολύ με εκείνης και την βοήθησαν στο να πετύχει τον στόχο της.
Επίσης ευχήθηκε στα παιδιά που θα διαγωνιστούν του χρόνου «να έχουν υπομονή, να βάλουν τα δυνατά τους και να μην αγχώνονται ότι είναι να γίνει θα γίνει και τίποτα δεν τελειώνει εδώ»!

Συγκινημένη με την επιτυχία της νιώθει και η Αλεξία Αγγελίδη του Μιχαήλ από το Γενικό Λύκειο Σορωνής, η οποία κατάφερε να περάσει στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
«Μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά κατάφερα να περάσω εκεί που θέλω και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Αυτή η χρονιά είχε και τα αρνητικά και τα θετικά της στοιχεία. Υπήρχε αρκετό άγχος και κούραση σε καθημερινή βάση λόγω της προσπάθειας μου να ανταπεξέλθω με όλες μου τις δυνάμεις στο δύσκολο αυτό έργο των πανελληνίων. Από την άλλη, κατάλαβα μέσα από την διαδικασία τα όρια των ψυχικών μου δυνατοτήτων και δέθηκα πολύ με τους συμμαθητές μου γιατί όλοι μας αγωνιστήκαμε για έναν κοινό στόχο. Να περάσουμε στην σχολή που επιθυμούμε» δήλωσε στην ΡΟΔΙΑΚΗ η ίδια.

Πλώρη για την σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στην Αθήνα βάζει η Χαρίκλεια Ελιαδάκη του Δημητρίου από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 16.563 στην ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.
Μιλώντας στη «Ροδιακή» τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν μία δύσκολη και επίπονη χρονιά η οποία της στέρησε πράγματα αλλά άξιζε το κόπο.
Σε ό,τι αφορά τα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου πανελλήνιες τα συμβουλεύει να διαβάζουν με πρόγραμμα και να μην κάνουν υπερβολές.

«Δεν το περίμενα, είμαι πολύ χαρούμενη, τρελαμένη!» δηλώνει στη «Ροδιακή» η Χρύσα Χασάπη του Νικολάου που φοιτά στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) και εισήχθη στη σχολή Φιλολογίας Θεσσαλονίκης με 17.378 μόρια.
Η Χρύσα είχε από την αρχή επιλέξει την πόλη που θα φοιτήσει και η οποία δεν ήταν άλλη από την Θεσσαλονίκη.
Για την χρονιά που πέρασε δήλωσε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολη, με αρκετή κούραση και χρόνο αφιερωμένο στο διάβασμα όμως τελικά οι κόποι της ανταμείφθηκαν.
Τώρα θα είναι έξω όλη την μέρα διασκεδάζοντας με την παρέα της.

Το μέλλον βλέπει πια ο Αντώνης Κάσσας του Παναγιώτη από το 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου αφού κατάφερε να περάσει στο τμήμα Μηχανικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Μιλώντας στην ΡΟΔΙΑΚΗ δηλώνει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Ήταν ο στόχος ο οποίος είχα βάλει και τον έφτασα. Τώρα πια βλέπω μόνο το μέλλον» Για το πώς βίωσε την χρονιά αυτή είπε «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Είχα βάλει ως πρώτη επιλογή το χημικό αλλά έψαξα και για το τμήμα των Μηχανικών Επιστημών και έμαθα πως ήταν πολύ καλή σχολή και έτσι την επέλεξα και τώρα νιώθω δικαιωμένος».
Στους μελλοντικούς υποψήφιους θέλει να τονίσει πως « Είναι δύσκολο το έργο των Πανελληνίων αλλά με λίγη προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν».

Ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα των εξετάσεων που της έδωσε 17.145 μόρια στην ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, επιτυγχάνοντας έτσι την εισαγωγή της στην σχολή Ψυχολογίας Ρεθύμνου είναι η Γεωργία Γόμπου από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου.
Η Γεωργία είπε στη «Ροδιακή» ότι είναι ικανοποιημένη, ενώ για την διαδικασία ότι δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολη όσο την περιγράφουν. Ίσως διότι είχαν φέτος λιγότερα μαθήματα να δώσουν, τα οποία σου δίνουν την δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης του χρόνου σου αν και ο χρόνος είναι πάντα πιεσμένος.

Στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Πάτρα εισήχθη ο Χαράλαμπος Βασίλογλου του Δημοσθένη από το Κολλέγιο Ρόδου και νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή του την επιτυχία.
Ο ίδιος μιλώντας στη «Ροδιακή» είπε πως αν και αρχικά είχε δηλώσει οικονομικά στο Ρέθυμνο εντούτοις τα αποτελέσματα δεν τον απογοήτευσαν, μάλλον το αντίθετο. Έτσι πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την φοιτητική ζωή και συμβουλεύει τα παιδιά που φέτος θα δώσουν τη δική τους «μάχη» να είναι ψύχραιμα και με διάβασμα και προγραμματισμό θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους.

Ανακουφισμένη αλλά και σοκαρισμένη δηλώνει η Τζένη Πάπα του Κρίσο από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) η οποία κατάφερε να εισαχθεί στην Νομική Κομοτηνής.

Όπως η ίδια εξηγεί μιλώντας στη «Ροδιακή» αν και είχε πετύχει μία υψηλή βαθμολογία εντούτοις, δεν ήταν σίγουρη για την εισαγωγή της και φοβόταν πολύ μέχρι να ανακοινωθούν οι βάσεις, καθώς ουδείς γνώριζε με ακρίβεια που θα κυμαίνονταν. Η Νομική ήταν η πρώτη της επιλογή και τώρα είναι πολύ χαρούμενη που θα ακολουθήσει το όνειρο της, αφού όπως τονίζει «σημασία έχει να κάνεις αυτό που αγαπάς»!

Η Τζένη είπε επίσης ότι η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη με πολύ διάβασμα όμως τελικά δικαιώθηκε, και έτσι συμβουλεύει και τα παιδιά που τώρα προετοιμάζονται για να δώσουν τη δική τους «μάχη» να κάνουν υπομονή μία χρονιά είναι και θα περάσει!

Απόλυτα ικανοποιημένος με τον εαυτό του είναι ο Εμμανουήλ Σπύρου του Ιωάννη από το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), ο οποίος κατάφερε να εισαχθεί στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι μου ανταμειφθηκαν» δηλώνει ο ίδιος στην ΡΟΔΙΑΚΗ ενώ προσθέτει: « Είχα αγχωθεί βέβαια γιατί το είχα βάλει στόχο επειδή μόνο αυτό ήθελα. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, η ύλη επίσης πολύ μεγάλη και κοιμόμουν λίγες ώρες. Ίσως ευθύνεται και το γεγονός ότι άργησα να το πάρω απόφαση. Για αυτό προσπάθησα από την αρχή να τα καταλαβαίνω ώστε η επανάληψη να είναι όντως επανάληψη. Τώρα όμως έχει φύγει όλο το άγχος».

Στους μελλοντικούς υποψήφιους συμβουλεύει « Να μην χάνουν τις οκτώ ώρες ύπνου που χρειάζονται. Το ξενύχτι δεν βοηθάει. Χάνουν την επόμενη μέρα και αυτό τους δυσκολεύει περισσότερο».

ΝΤΑΒΙΓΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 18.345 μόριαΝΤΑΒΙΓΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 18.345 μόρια

ΚΑΣΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΚΑΣΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΕΞΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΕΞΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΟΡΜΑΛΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΑΡΙΑΔΝΗ ΚΟΡΜΑΛΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 18.452 μόριαΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 18.452 μόρια

ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 18.682 μόριαΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 18.682 μόρια

ΓΟΜΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 17.145 μόριαΓΟΜΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 17.145 μόρια

ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 19.466 μόριαΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 19.466 μόρια

ΠΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΠΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΥΡΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 18.236 μόριαΘΥΡΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 18.236 μόρια

ΚΟΛΕΖΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17.850 μόριαΚΟΛΕΖΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17.850 μόρια

ΜΠΟΝΙΑΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΜΠΟΝΙΑΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ ΣΧΟΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 17.549 μόριαΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ ΣΧΟΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 17.549 μόρια

ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΕΛΕΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 18.174 μόριαΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΕΛΕΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 18.174 μόρια

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΙΧΑΗΛ-ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 19.452 μόριαΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΙΧΑΗΛ-ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 19.452 μόρια

ΚΑΛΛΙΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18.300 μόριαΚΑΛΛΙΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18.300 μόρια

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18.576 μόριαΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18.576 μόρια

ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 18.844 μόριαΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 18.844 μόρια

ΣΚΙΑΔΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 18.946 μόριαΣΚΙΑΔΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 18.946 μόρια

ΜΑΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 18.728 μόριαΜΑΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 18.728 μόρια

ΤΡΙΚΟΙΛΗ ΣΜΑΡΩ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 18.539 μόριαΤΡΙΚΟΙΛΗ ΣΜΑΡΩ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 18.539 μόρια

ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΤΡΑΣ 18.430 μόριαΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΤΡΑΣ 18.430 μόρια

ΤΣΙΝΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΛΑΣΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 18.990 μόριαΤΣΙΝΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΛΑΣΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 18.990 μόρια

ΑΓΓΕΛΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣΑΓΓΕΛΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΡΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣΧΡΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΕΛΙΑΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 16.563 μόριαΕΛΙΑΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 16.563 μόρια

ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 19.195 μόριαΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 19.195 μόρια

ΧΑΣΑΠΗ ΧΡΥΣΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17.378 μόριαΧΑΣΑΠΗ ΧΡΥΣΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17.378 μόρια

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ του Χριστοφόρου, κτηνιατρική σχολή ΘεσσαλονίικηςΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ του Χριστοφόρου, κτηνιατρική σχολή Θεσσαλονίικης

ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ του Σπύρου, Φαρμακευτική Σχολή Πάτρας, με 18.500 μόριαΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ του Σπύρου, Φαρμακευτική Σχολή Πάτρας, με 18.500 μόρια

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΛΛΟΣ του Θεοφάνη, τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ΘεσσαλονίκηςΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΛΛΟΣ του Θεοφάνη, τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Τζένη Πάπα του Κρίσο, Νομική ΚομοτηνήςΤζένη Πάπα του Κρίσο, Νομική Κομοτηνής

Εμμανουήλ Σπύρου του Ιωάννη, Ιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Εμμανουήλ Σπύρου του Ιωάννη, Ιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών