Συνεχής στήριξη στο “Ocean Lava Rhodes”

Η ναυτιλιακή εταιρεία Dodekanisos Seaways, υποστηρίζει εμπράκτως την τριαθλητική διοργάνωση «Ocean Lava Rhodes», που θα διεξαχθεί 30 Οκτωβρίου στο νησί μας από τον Απόλλωνα Ρόδου με τη σημαντική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διευκολύνοντας με το στόλο της, τη μεταφορά των αθλητών που θα λάβουν μέρος και θα ταξιδέψουν από τα γύρω νησιά!

Εκπτωτικά πακέτα για τους αθλητές

Ως επίσημος υποστηρικτής του «Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon», η Dodekanisos Seaways προσφέρει 50% έκπτωση στα επιβατικά εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών που θα ταξιδέψουν για το συγκριμένο σκοπό.

Πώς θα έχουν πρόσβαση στην έκπτωση οι αθλητές

Οι αθλητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τη Dodekanisos Seaways, θα πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές με email στο travel@oceanlavarhodes.com μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Οι διοργανωτές θα αποστείλουν στην εταιρεία την τελική λίστα με τα ονόματα των αθλητών και των συνοδών που δικαιούνται την έκπτωση.

Λίγα λόγια για την Dodekanisos Seaways

Η DODEKANISOS SEAWAYS προσφέρει υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με τα σύγχρονα και γρήγορα πλοία της με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νησιών, προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους.

Η εταιρεία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις συγκοινωνιακές ανάγκες των νησιών συνδέοντας τα μεγάλα αλλά και τα μικρότερα και πιο απομακρυσμένα νησιά των Δωδεκανήσων. Νησιά όπως Ρόδος, Σύμη, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Αγαθονήσι, Αρκοί εξυπηρετούνται με τακτικά δρομολόγια όσο αφορά την επιβατική και εμπορευματική κίνηση.

Η εταιρεία στέκεται δίπλα στους ταξιδιώτες των νησιών με ενθουσιασμό, συνέπεια, ασφάλεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στα νησιά μας εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο πρόεδρος της εταιρείας Γεώργιος X. Σπανός:

“Τα Δωδεκάνησα, ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον”