Ικανοποίηση Σταύρου για την προετοιμασία

Στο βοηθητικό ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα μια ακόμα προπόνηση του Διαγόρα που συνέχισε στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Εκείνο που χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό της ομάδας Ανδρέα Σταύρου και τους συνεργάτες του ήταν μόνο το α΄ μέρος του φιλικού με τον ΑΕΡΑ στο οποίο υπήρξε ρυθμός, τρία γκολ αλλά και πλήθος ευκαιριών. Αναφερόμενος στο φιλικό της Τετάρτης ο κόουτς του Διαγόρα τόνισε:
«Είχαμε ένα α΄ ημίχρονο πολύ καλό γι’ αυτή την περίοδο. Δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε τρία γκολ κι είχαμε σχετικά καλή απόδοση. Στο β΄ μέρος ο ρυθμός έπεσε και πήγαμε σε αργές επιθέσεις. Στην παρούσα φάση της προετοιμασίας πρέπει να πω πώς είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων στοχεύοντας πάντα στο να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».
Ο Διαγόρας θα δώσει αύριο νέο φιλικό παιχνίδι, αυτή την φορά στην Κρεμαστή κόντρα στον Φοίβο στις 17.30.  

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Όπως ανέφερε με σχετική ανακοίνωσή του ο ΓΣ Διαγόρας καλύφθηκε και η θέση του υπεύθυνου των Ακαδημιών του συλλόγου, η οποία ήταν κενή από την λύση της συνεργασίας με το Στάθη Φαρμακίδη. Την θέση αυτή κατέλαβε από χθες ο γυμναστής της ανδρικής ομάδας Νίκος Μαντικός.

Η επίσημη ανακοίνωση του Διαγόρα:
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι υπεύθυνος των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του «Γηραιού» θα είναι για την περίοδο 2016-2017 ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Νικόλαος Μαντικός, που είναι παράλληλα και ο Γυμναστής της ανδρικής ομάδας. Του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο του έργο».