Άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του ΑΕΡΑ

Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες του ΑΕΡΑ: ξεκίνησαν ήδη με σκοπό να εμπλουτισθεί ο σύλλογος από τα ταλέντα της περιοχής και να αναδειχθούν μελλοντικά. Τα τμήματα των «ερυθρόλευκων» έχουν τους ανάλογους προπονητές που έχουν σκοπό να μάθουν στα παιδιά τα μυστικά της μπάλας αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΕΡΑ αναφέρει:  «Οι ακαδημίες της Α.Ε.Ρ.Α. βαδίζουν πλέον στο τρίτο έτος λειτουργίας τους και αναζητούν νέους ταλαντούχους αθλητές! Οι επιτυχίες των δύο προηγούμενων χρόνων ήταν πολλές! Ο σύλλογος μας, προσφέρει στους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές σωστή διαπαιδαγώγηση με πρώτο μέλημά μας το ευ αγωνίζεσθαι.

Οι ακαδημίες μας δέχονται παιδιά γεννηθέντα από το 2001 έως το 2012 τα οποία με την ομάδα μας λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις που διεξάγονται κάτω από την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Δ.

Οι νεαροί, προπονούνται κάτω από την επίβλεψη τριών «ειδικών» του αντικειμένου.
-Την λειτουργία της ακαδημίας χειρίζεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Χοσάδας ο οποίος κατέχει το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής (UEFA PRO)
- και σε συνεργασία με τους Πλύγκο Μιχαήλ (απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α.) και Καστελλοριζιό Νίκο (απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α.) , διδάσκουν στα παιδιά τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα από τις 16:00 έως τις 19:00 στο γήπεδο Αφάντου.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6932209862 (Bαγγέλης Χοσάδας).
ΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»