Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο εκλεκτός της Ρόδου

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου είναι ο αμυντικός μέσος που επέλεξε η Ρόδος προκειμένου να δυναμώσει περαιτέρω ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται στα «ελάφια» με τις καλύτερες περγαμηνές, καθώς αγωνίστηκε για μία πενταετία με επιτυχία στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ πέρσι κατέγραψε μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τη φανέλα του Πιερικού, μετρώντας είκοσι οκτώ συμμετοχές και έξι τέρματα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνου είναι στρατευμένος, το θέμα της μετάθεσής του στο νησί έχει τακτοποιηθεί και οι άνθρωποι της Ρόδου τον περιμένουν σήμερα, για να επισημοποιήσουν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας. Αξίζει να σημειωθεί, πως πέρσι στον Πιερικό ο Κωνσταντίνου ήταν συμπαίκτης με τον Θεόφιλο Κουρούπη, φετινό μεταγραφικό απόκτημα των «ελαφιών».

Επιπλέον, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του νέου επιθετικού της ομάδας, με τη διοίκηση να βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων.

Τέλος, χωρίς προβλήματα και με διπλή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η Ρόδος, η οποία θα δώσει την Κυριακή στις 5:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ.