Στην ΑΕΚ ο Βάση!

Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που αναδείχθηκαν μέσα από το μπάσκετ στα Δωδεκάνησα και πλέον ανήκουν σε μεγαλύτερους συλλόγους. Μετά το Μανώλη Χατζηδάκη, που ξεκίνησε στον Πανιώνιο Λέρου, η ΑΕΚ απέκτησε και το Δημήτρη Βάση του Ιπποκράτη!

Ο κωακός σύλλογος συνεχάρη τόσο τον Βάση όσο και τον Πλευράκη για τον οποίο έχει ήδη γραφτεί ότι μεταγράφηκε στο Δούκα.

«Με μεγάλη χαρά κάθε χρόνο αθλητές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας γίνονται στόχος μεγάλων ομάδων από την Αθήνα και όχι μόνο.
Τη φετινή χρονιά συνεχίζεται αυτή η παράδοση και δύο νέοι ταλαντούχοι αθλητές μας κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση σε μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βάση θ’ αγωνίζεται με την ΑΕΚ και ο Λευτέρης Πλευράκης με την ομάδα του ΔΟΥΚΑ.

Και οι δύο αθλητές παραχωρηθήκαν με ελεύθερη μεταγραφή αφού είναι πάγια τακτική του συλλόγου μας να διευκολύνει όσους αθλητές έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν και ν’ αναδειχτούν σε σωματεία που μπορούν να τους προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες. Και οι δύο αθλητές μας διακρίνονται για το ήθος και την αφοσίωση στη σκληρή δουλειά, στοιχεία τα οποία σίγουρα θα τους βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια στην μπασκετική τους ζωή και στη ζωή τους γενικότερα.

Οι θερμότερες ευχές να πετύχουν και να κάνουν περήφανους τους γονείς τους αλλά και την ομάδα τους είναι δεδομένες όπως δεδομένο είναι ότι η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά τους και θα παρακολουθούμε με χαρά την πορεία που θα διαγράφουν.
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία, παιδιά, από όλη την οικογένεια του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ».