Εκλογές σήμερα στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Νέα διοίκηση στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου πρόκειται να προκύψει σήμερα μετά και την τακτική γενική συνέλευση στα γραφεία της και ώρα 10.00 στο βοηθητικό στάδιο «Διαγόρας» επί της Βύρωνος.

Όπως κάθε ολυμπιακή χρονιά έτσι και φέτος, θα γίνουν οι απαραίτητες αρχαιρεσίες ώστε να ξεκινήσουν σιγά σιγά και οι όποιες διαδικασίες για τη δήλωση συμμετοχών των αθλητών-αθλητριών μας για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου στην Καλλονή 1-2 Οκτωβρίου.

Ο τωρινός πρόεδρος της ΕΑΣ, Βασίλης Ζήκας, θέλει να συνεχίσει στο πόστο του αυτό και να προσφέρει εθελοντικά για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στα Δωδεκάνησα, μέσα από την εμπειρία του και την ενασχόλησή του με άθλημα εδώ και χρόνια όχι μόνο ως προπονητής αλλά κι ως εκπαιδευτικός.

Με την ανάδειξη της νέας διοίκησης αναμένεται να αλλάξει και ο τεχνικός σύμβουλος, αφού ο Γιώργος Μιχαλάκης έκλεισε μια δεκαετία πολύτιμης προσφοράς, θεωρώντας πια ο ίδιος πως… έκλεισε ο κύκλος.

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει αντικαταστάτης τον οποίο θα βοηθήσει, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα, ο Γιώργος Μιχαλάκης έως ότου μπορεί πια να φέρει εις πέρας τις όποιες…αποστολές, ειδικά αυτή την περίοδο, που οι οικονομικοί πόροι είναι μειωμένοι κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Δωδ/σου, με  την υπ΄αριθ.  7 /7-07-2016 , καλεί τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση, με αφορμή της λήξης της θητείας τους, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Δωδ/σου, με βάση τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου (2725/1999).

Η ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκε για τις 27 Αυγούστου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00πμ, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου (Βύρωνος 1- Ρόδος - Δημ. Στάδιο Στίβου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»)

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής  Συνέλευσης περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:
Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής
Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. -  Έγκριση
Οικονομικός απολογισμός - Έγκριση
Αρχαιρεσίες
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ήμερα, Σάββατο 27  Αυγούστου 2016 και ώρα 11.00 πμ, στον ίδιο χώρο.»

Ο Βασίλης Ζήκας θέλει να παραμείνει στη θέση του προέδρου άλλη μία τετραετίαΟ Βασίλης Ζήκας θέλει να παραμείνει στη θέση του προέδρου άλλη μία τετραετία