Παράδοση φαρμακευτικού υλικού στην 95 ΑΔΤΕ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου συναντήθηκε με το Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Βασίλειο Κουκουλομάτη και παρέδωσε Φαρμακευτικό Υλικό για επιπρόσθετες ανάγκες του στρατού.

Εκ μέρους του Φ.Σ.Δ. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Φουτούλης και ο Ταμίας κ. Γιώργος Παυλίδης.

Παρόλο που είναι ευρέως  γνωστό, αξίζει να επισημάνουμε για άλλη μία φορά ότι,  ο Φ.Σ.Δ. ενισχύει ανελλιπώς δομές υγείας και φορείς με φαρμακευτικό υλικό, χορηγεί δράσεις πολιτισμού αθλητισμού, περιβάλλοντος, εκπαίδευσης  κλπ. και έχει να επιδείξει ένα μακροχρόνιο και σημαντικό έργο

Δοθείσης ευκαιρίας ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου ευχαρίστησε θερμά το Στρατηγό και τους συνεργάτες του για τη σημαντική βοήθεια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μεγαλώνουμε Μαζί» στο οποίο συμμετείχαν 2.000 μαθητές της Α΄θμιας Εκπαίδευσης και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο 2016. Ανανέωσαν τη συνέχεια της συνεργασίας τους η οποία είναι αμφίδρομη, συνεχής και συνεπής.

Επεσήμαναν τη σημαντικότητα της συσπείρωσης όλων των φορέων για το κοινό καλό του τόπου. Όλες οι μέχρι τώρα δράσεις και των δύο φορέων αποδεικνύουν έμπρακτα ότι υλοποιούν με αποτελεσματικότητα αυτό που πιστεύουν.