Αντίπαλο για φιλικό αναζητά η Ρόδος

Εντατική προσπάθεια, προκειμένου να μη χάσει άλλο χρόνο και η αυριανή μέρα να τη βρει στο γήπεδο με αντίπαλο απέναντί της, καταβάλλει η Ρόδος, μετά το «ναυάγιο» του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα με τον ΑΕΡΑ.

 Η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα απουσιών, σε σημείο που να δυσκολεύεται ακόμα και να συγκροτήσει ενδεκάδα, συνεπώς για την ίδια, η συμμετοχή της σε φιλικό αγώνα περισσότερο ζημιά θα μπορούσε να κάνει παρά κέρδη να αποφέρει.

Μετά τη σχετική ειδοποίηση, χθες το μεσημέρι, οι άνθρωποι της Ρόδου βρίσκονται με το τηλέφωνο στο χέρι, μήπως και καταφέρουν να βρουν μέχρι αύριο κάποια λύση και η μέρα να μην χαθεί. Υπενθυμίζεται, πως μέχρι στιγμής η Ρόδος έχει εμπλουτίσει την προετοιμασία της με μόλις ένα φιλικό, αυτό με τον Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής.

 Κατά τα άλλα, η χθεσινή μέρα κύλησε ξανά με διπλή προπόνηση, με το Σάββα Ορφανίδη και το γυμναστή Δημήτρη Γκάιδα να οργανώνουν το πρωί πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα με τακτική.
 

Εκτός έμεινε ο Γιώργος Δελαπόρτας (στο βοηθητικό ήταν παρών με πολιτικά), ο οποίος χρειάζεται λίγες μέρες ξεκούρασης προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται, ενώ στο γυμναστήριο δούλεψαν οι Δημήτρης Ατματσίδης (αναμένεται να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς μέσα στην επόμενη εβδομάδα), Ευτύχης Τζιβίλογλου και Στέφανος Νικήτας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα λόγω κόπωσης. Διπλή θα είναι και η σημερινή προπόνηση.

Τέλος, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έρθει στο νησί, προκειμένου να επικυρώσει δια της υπογραφής του τη συμφωνία του με τη Ρόδο, ο αμυντικός μέσος Δημήτρης Κωνσταντίνου.