Μετατέθηκε η «πρώτη»

Αναβλήθηκε η αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα πρώτη συγκέντρωση του Πήγασου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μετατέθηκε για το βράδυ (21.00’) της προσεχούς Τρίτης στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής.

Ο Πήγασος θα ξεκινήσει προετοιμασία στην έδρα του ωστόσο θα χρειαστεί στην πορεία, όταν θα πρέπει να παίξει Κύπελλο και αργότερα πρωτάθλημα, μία ή δύο προπονήσεις την εβδομάδα στο Βενετόκλειο ούτως ώστε τα κορίτσια να εξοικειωθούν με το γήπεδο.

Στην «πρώτη» αναμένεται να είναι παρούσες όλες οι αθλήτριες, με εξαίρεση την Κατερίνα Χαλκιά η οποία θα διαμένει στην Αθήνα και θα ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα μία – δύο μέρες πριν το επίσημο παιχνίδι της εβδομάδας.

Όσον αφορά στο «πεντάρι» που χρειάζεται ο Πήγασος για να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, γίνονται επαφές με μία πρώην συμπαίκτρια της νεοαποκτηθείσας Χαλκιά, τη Νατάσα Ντάνου, η οποία ήταν μέλος του Σπόρτιγκ τη δεκαετία του ’90 που μεσουρανούσε στο γυναικείο μπάσκετ.

Η 39χρονη σέντερ ξεκίνησε στο Παλαιό Φάληρο ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας, του Ολυμπιακού Βόλου και προσφάτως της Κηφισιάς (2014) όπου έπαιξε μαζί με τη Χαλκιά.

Επίσης, ο Βαγγέλης Αθανασιάδης συζητά και με την Ελένη Μπαταούλα για την παραμονή της στην ομάδα, έστω και …εξ αποστάσεως, όπως θα γίνει και με τη Χαλκιά.

Συζητήσεων συνέχεια με χορηγούς

Εξάλλου, προχωρούν οι επαφές και οι συζητήσεις με επιφανείς επιχειρηματίες της Ρόδου προκειμένου να συμβάλλουν χορηγικά στην προσπάθεια του Πήγασου στην Α2 κατηγορία.

Από Δευτέρα οι συναντήσεις του Βαγγέλη Αθανασιάδη αναμένεται να πυκνώσουν και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για χορηγίες.