Αύριο οι Ιστιοπλοϊκοί αγώνες Παλαιμάχων

Ο Ναυτικός Όμιλος  Ρόδου, μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο προηγούμενος αγώνας και μέσα στο πλαίσιο της προβολής και της προώθησης του αθλήματος, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του, τον 6ο αγώνα παλαιμάχων, (Masters), με σκάφη  τύπου  Laser, αύριο με ώρα προσέλευσης των αθλητών στις 9.30.

Οι συμμετέχοντες έχουν ήδη αρχίσει τις προπονήσεις υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες των  προπονητών του ομίλου Γιώργου Χριστοδούλου και Γιάννη Κουτσελίνη, προκειμένου να φρεσκάρουν στη μνήμη τους τις ιστιοπλοϊκές τους ικανότητες.

Το κλίμα μεταξύ τους είναι συγκινητικό. Ενθουσιασμένοι βιώνουν ξανά παλιές στιγμές σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε. Αναμφισβήτητα ο αγώνας θα είναι μοναδικός για όλους!

Έγινε  σχετική κινητοποίηση για να ενημερωθούν όσο γίνεται περισσότεροι και να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή της ιστιοπλοΐας και του Ναυτικού Ομίλου. Μέχρι την τελευταία προπόνηση είχαν δώσει το «παρών» 10 ιστιοπλόοι.

Η διοίκηση του Ομίλου είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την προσέλευση, το κλίμα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στις τάξεις του αυτή η γιορτή αλλά και η επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, γι’ αυτό  θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί με τη συμμετοχή παλαίμαχων αθλητών από όλη την Ελλάδα την επόμενη χρονιά.  Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να αθληθούν αλλά και να πλαισιώσουν τον όμιλο.

Ο αγώνας θα γίνει σε δύο κατηγορίες, μια άνω των 50 και μια κάτω των 50 ετών. Θα χρησιμοποιηθούν σκάφη Laser του ΝΟΡ της κατηγορία Radial και 4,7, κληρονομιά των Island Games 2007.  Προγραμματίζονται 4 ιστιοδρομίες  ανά κατηγορία και μετά την απονομή των επάθλων, που προβλέπεται το απόγευμα, θα ακολουθήσει μικρή γιορτή.