Συγχαρητήρια στα παιδιά των Λειψών

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του νησιού  μας για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας και τους εύχεται υγεία, καλή φοίτηση και πάντα επιτυχίες.

Συγχαίρει επίσης, τις οικογένειες των επιτυχόντων και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του νησιού μας, για την επιτυχημένη κατάληξη της πορείας των παιδιών και μαθητών τους, αφού ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας είναι η οικογένεια και το σχολείο και άρα ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται σε αυτούς.
Οι απόφοιτοι των Λυκειακών Τάξεων Λειψών  που πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας μας είναι οι παρακάτω:

1. Παπαδέλια Τριανταφυλλιά – Γεωργία του Νικολάου και της Μαρίας - Δέσποινας
- ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  ΥΛΙΚΩΝ – Πανεπιστήμιο Κρήτης - Ηράκλειο.

2. Τζανακάκης Γεώργιος του Νικολάου και της Χρυσοβαλάντου
-  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. – Τ.Ε.Ι Κρήτης – Χανιά.
Συγχαίρουμε επίσης την συμπατριώτισσα μας Σταυρούλα Βαγενά του Δημητρίου και της Σταματίας η οποία εισήχθη στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ έχοντας φοιτήσει σε σχολείο της Αθήνας.

Για όσους δεν τα κατάφεραν τους υπενθυμίζουμε ότι ευκαιρίες παρουσιάζονται συνεχώς στη ζωή και εκείνο που έχει περισσότερη σημασία είναι να θέτουν στόχους και να εργάζονται συνειδητά για την επίτευξή τους. Η όποια μικρή αποτυχία μπορεί να γίνει το έναυσμα για μια μεγάλη μελλοντική επιτυχία.
Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 Φώτιος Μιχ. Μάγγος