Ενδιαφέρον φιλικό στην Κρεμαστή

Ο Φοίβος δίνει σημαντικό τεστ προετοιμασίας σήμερα στις 17.30 στο γήπεδό του κόντρα στον Διαγόρα «Ζεστάθηκαν» την Πέμπτη  οι τσέπες των παικτών της ομάδας

Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Φοίβου, μετά το φιλικό με την ομάδα του Διαγόρα Βατίου, στο οποίο οι «κυανοκίτρινοι» επικράτησαν με 1-0 με γκολ του νεαρού Αναγνώστου στο 90΄.

Ο Μιχάλης Πολιάς έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων και σαφέστατα σημείωσε αρκετά στοιχεία, προκειμένου να δουλευτούν στην προπόνηση και να μην επαναληφθούν στα προσεχή παιχνίδια.

Οι παίκτες του Φοίβου προπονήθηκαν  κανονικά την Πέμπτη αλλά και χθες, με την τεχνική ηγεσία να έχει να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα από τραυματισμούς  από το φιλικό με το Βάτι.

-Ο Μοντεσάντος στη σύγκρουσή του με τον γκολκίπερ Μαυρουδή του Βατίου στην φάση του πέναλτι, έχει τραύματα στο στήθος και το σαγόνι κι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο σημερινό φιλικό.
-Ενώ ο Ταφάνι έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, από το φιλικό της Τετάρτης

Την Πέμπτη μετά την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα γραφεία του συλλόγου και πήραν χρήματα, με βάση τις συμφωνίες που έχουν κάνει με το σύλλογο, «ζεσταίνοντας» κατά κάποιο τρόπο τις τσέπες τους. Σήμερα όμως η ομάδα του Μιχάλη Πολιά, δίνει ένα σημαντικό τεστ προετοιμασίας στο γήπεδο της.

Θα φιλοξενήσει το φιλόδοξο φέτος Διαγόρα στις 17.30.  Στόχος των παικτών του, αλλά και του ίδιου του προπονητή, είναι να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση δείχνοντας πώς προετοιμάζονται σωστά και πώς είναι σε καλό δρόμο η αγωνιστική τους κατάσταση.

Ο Ταφάνι τραυματίσθηκε στο φιλικό με τον Διαγόρα Βατίου  κι ο νεαρός Αναγνώστου σκόραρε στο ίδιο ματς για τον Φοίβο Ο Ταφάνι τραυματίσθηκε στο φιλικό με τον Διαγόρα Βατίου κι ο νεαρός Αναγνώστου σκόραρε στο ίδιο ματς για τον Φοίβο