Ενίσχυση εμπειρίας στον Ιάλυσο!

Δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές βάζει στο ρόστερ του ο Ιάλυσος, προκειμένου να κάνει το ακόμα πιο δυνατό για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιάλυσος ήρθε σε συμφωνία με τους Γιώργο Καπνόπουλο και Γιώργο Τσόφλιο.

-Ο Γιώργος Καπνόπουλος είναι 23 χρόνων, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή κι έχει περάσει στην μέχρι τώρα πορεία του από τον Καμπανιακό, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς , την Καβάλα, τον Παναιτωλικό, αλλά και την ομάδα του Βυζαντίου. Έρχεται με καλές συστάσεις στον Ιάλυσο και συμφώνησε με την Διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα χθες το απόγευμα .

-Ο Γιώργος Τσόφλιος που είναι επιθετικός, απέκτησε ποδοσφαιρικές βάσεις στον Αστέρα Τρίπολης απ όπου προέρχεται .Πρόσφατα έλυσε την συνεργασία του με την Κηφισιά στην οποία αγωνιζόταν πέρυσι . Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Παναρκαδικό αλλά και Παναργειακό από έξι μήνες.

Και οι δυο παίκτες αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τον Ιάλυσο, στην προσπάθεια του να κάνει και φέτος ανάλογη πορεία με την περυσινή

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν , πώς μένουν μόνο οι υπογραφές και για τις δυο περιπτώσεις και φυσικά και οι ανακοινώσεις από την πλευρά του ενός εκπροσώπου μας στην Γ΄Εθνική.