Υπενθύμιση για τα διαρκείας του Κολοσσού

Η προετοιμασία του Κολοσσού H Hotels για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 ξεκίνησε και ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των φιλικών και του Κυπέλλου.

Μάλιστα, στις 7/9 που θα γίνει και η κλήρωση της φετινής διοργάνωσης, οι «θαλασσί» θα γνωρίζουν αν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπροστά στον κόσμο τους ή αν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν θα είναι για το πρωτάθλημα (τζάμπολ στις 8 Οκτωβρίου).

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας και η ΚΑΕ υπενθυμίζει ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες τους από τα γραφεία της (Πλατεία Βρούχου 1) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00’ έως 15.00’). Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22410 22261 ενώ πληροφορίες δίνονται και στο info@kolossosbc.gr  καθώς και μέσω του viva.gr.

Η έκδοση κάρτας διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ.
Προτεραιότητα διατήρησης της υπάρχουσας θέσης στους παλαιούς κατόχους, δίδεται μέχρι 31/8/2016.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν παροχές που θα ανακοινωθούν με την έναρξη των αγώνων και θα ενισχύονται συνεχώς.
Φυσικά, υπενθυμίζεται επίσης ότι από φέτος, για την είσοδο στο γήπεδο, είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, σύμφωνα με την καινούρια νομοθεσία.

Η αίτηση για την Κάρτα Φιλάθλου παραλαμβάνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ. Απαραίτητα δικαιολογητικά μία φωτογραφία τύπου διαβατηρίου κι ένα αντίγραφο ταυτότητας. Το κόστος είναι μόλις 2€.