ΑΕΡΑ: Πικρία του Κωνσταντίνου Σπανού για τον Φωτεινή

Την πικρία του εκφράζει μέσω μιας επιστολής του ο αντιπρόεδρος του ΑΕΡΑ Κωσταντίνος Σπανός με αφορμή την αποχώρηση από την ομάδα των «ερυθρόλευκων» του Γιώργου Φωτεινή ο οποίος μεταγράφηκε τελικά στον Κλεάνθη.

Στην επιστολή του στα ΜΜΕ ο Κώστας Σπανός αναφέρει: 

«Με μεγάλη μου έκπληξη, ενημερώθηκα προ ημερών για τη συμφωνία του ποδοσφαιριστή Γιώργου Φωτεινή με την ομάδα του Κλεάνθη και θα ήθελα να τον ρωτήσω δημόσια κάποια πράγματα.

-Στα χρόνια που αγωνίστηκες στην ομάδα μας, ζήτησες ποτέ κάτι και δεν σου το παρείχαμε;

-Αφού όπως φάνηκε δεν επιθυμούσες να αγωνιστείς σε εμάς, γιατί συμφώνησες μαζί μας, έπαιξες μάλιστα και σε φιλικό παιχνίδι και μετέπειτα αποφάσισες να αποχωρήσεις;

-Γιατί Γιώργο όταν μας είπες ότι ήθελες να φύγεις, μας ξεκαθάρισες ότι θα έπαιζες σε ομάδα Β' κατηγορίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων;

-Τώρα που πήγες σε άλλο σύλλογο της ίδιας κατηγορίας, τα ωράρια σου στη δουλειά θα αλλάξουν; Προφανώς και όχι.

Προσωπικά, σε στήριξα πάρα πολύ σε όλες τις σεζόν που αγωνίστηκες στην ομάδα μας, σου συμπεριφέρθηκα σαν παιδί μου τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ότι είχε να κάνει με την ομάδα και η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. 

Τέλος, θα ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι αναντικατάστατος, πόσο μάλλον για μια ομάδα με την ιστορία της Α.Ε.Ρ.Α. και όλα αυτά που εκφράζω είναι μέσω της πικρίας μου για τη στάση σου η οποία έδωσε το δικαίωμα σε πολλούς να αμφισβητήσουν την εξαιρετική σχέση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».