Δεν άφησε κανέναν που να μην καλωσορίσει!

Προέδρους της Δημοκρατίας πρώην και νυν, πρώην πρωθυπουργούς , μέχρι και τον Πατριάρχη των Ιεροσολύμων υποδέχτηκε ο Φώτης Χατζηδιάκος που ως πρώτος πολίτης τους νησιού έσπευσε να τους καλωσορίσει στη Ρόδο  και να τους παρέχει την όποια διευκόλυνση για την  καλή παραμονή τους.

Μέσα σε 40 μέρες, αυτό το καλοκαίρι υποδέχτηκε είτε στο αεροδρόμιο, είτε στο δημαρχιακό μέγαρο, είτε και στο ξενοδοχείο τους, στις περιπτώσεις που  ταξίδεψαν ινκόγκνιτο:

τον πρόεδρο της Κύπρου Αναστασιάδη όπου τον επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο  Κύπριου ξενοδόχου στα Κολύμπια που έκανε τις διακοπές του, τον πρώην πρόεδρο της χώρας  Σαρτζετάκη τον οποίο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο καλοσωρίζοντάς τον στο νησί, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο που διέμενε στη Λίνδο, πηγαίνοντας εκεί μαζί με τον πρόεδρο της Λίνδου τον κ. Ελευθερίου.

Στο μεταξύ ήδη είχε καλωσορίσει στο δημαρχείο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ενώ τις ημέρες που βρισκόταν στο νησί ο Πατριάρχης  Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄ είχε στενή συνεργασία μαζί του.

Μακάρι να ξαναγίνει η Ρόδος πόλος έλξης για προσωπικότητες αυτού του διαμετρήματος και μακάρι κι οι δικοί μας εδώ να το αντιλαμβάνονται ότι οι προσωπικότητες αυτές τιμούν και διαφημίζουν τη Ρόδο με την παρουσία τους.