Επενδύει στους τερματοφύλακες,  οργανώνεται παντού ο Διγενής

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να οργανώσει σε νέες βάσεις τη λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, η διοίκηση του Διγενή προχώρησε στην ένταξη στο δυναμικό του τεχνικού επιτελείου του Γιάννη Μάλτα, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για την προετοιμασία των τερματοφυλάκων τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και των υποδομών, ενώ θα αναλάβει προπονητής και μίας εκ των «μικρών» ομάδων του σωματείου.

Μάλιστα, η δουλειά στους τερματοφύλακες θα είναι εξειδικευμένη με τους Κοσκινιάτες να καινοτομούν, καθώς αποφάσισαν να διοργανώνουν κάθε εβδομάδα έναν αριθμό συμπληρωματικών προπονήσεων, στις οποίες θα έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος και παιδιά που δεν ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιάννης Μάλτας εργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Ασπίδα Απολακκιάς και στον Ευκλή.

Νέα εκδήλωση
Στην τοποθεσία της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννη στα Κοσκινού θα στήσει απόψε το στέκι του ο Διγενής και οι άνθρωποί του καλούν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να το επισκεφθούν, προκειμένου να περάσουν μία όμορφη βραδιά (προς το μοναστηράκι του Αγίου Ιωάννη οδηγεί ο δρόμος προς τα παλιά λατομεία).

 Από σήμερα τα διαρκείας

Στη διάθεσή των φίλων του Διγενή θα βρίσκονται από σήμερα Δευτέρα τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Την ίδια στιγμή η διοίκηση συνεχίζει την προσπάθεια να φέρει κοντά της χορηγούς και όπως λένε οι άνθρωποί της, μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι από το ζωηρό ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρήσεων να σταθούν δίπλα στο σύλλογο.

Την Τετάρτη η «πρώτη»
  Στις 4 το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης περιμένει ο προπονητής του Διγενή Σάσα Γιόνοβιτς, τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους υποβάλλει στο πρώτο «μαρτύριο» της προετοιμασίας.

 Οι παίκτες της εφηβικής ομάδας θα στρωθούν στη δουλειά νωρίτερα, καθώς η δική τους πρώτη προπόνηση για γίνει σήμερα στις 5:30 το απόγευμα, επίσης στο γήπεδο Κοσκινού.  
Υπεύθυνος ακαδημιών οι Οικονομάκης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Αντώνης Οικονομάκης αναλαμβάνει υπεύθυνος για τη λειτουργία των ακαδημιών του Διγενή.