Δικαιώθηκε μετά από 5 χρόνια ο διευθυντής του ΙΚΑ Γ. Παπαντωνίου

Την επιστροφή του Διευθυντή του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ρόδου, κ. Ιωάννη Παπαντωνίου, από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ Καλύμνου, στην αρχική του θέση διέταξε ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Διονύσης Καλαματιανός, εφαρμόζοντας τις δικαστικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και την απόφαση του νέου υπηρεσιακού συμβουλίου.

Η νέα διοίκηση του ΙΚΑ αποκατέστησε μία αδικία που είχε διαπραχθεί στις κρίσεις διευθυντών του 2011, όταν στην κυβέρνηση τότε βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ.

Τις αποφάσεις αυτές είχε προσβάλλει με προσφυγή του στα δικαστήρια ο κ. Παπαντωνίου, και παρότι υπήρξαν αποφάσεις που τον δικαιώνουν, δεν εφαρμοζόταν.

Έστω και καθυστερημένα πάντως, ο κ. Παπαντωνίου δικαιώθηκε και επιστρέφει στο ΙΚΑ Ρόδου.

“Είχα επιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τελικά δεν διαψεύσθηκα. Αισθάνομαι δικαιωμένος μετά από την 5ετή ταλαιπωρία που υπέστη από την προηγούμενη διοίκηση του ΙΚΑ και είμαι ευτυχής που τόσο το νέο υπηρεσιακό συμβούλιο,  όσο και ο νέος Διοικητής του ΙΚΑ κ. Διονύσης Καλαματιανός σεβάστηκαν τις δικαστικές αποφάσεις και τα κοινωνικά κριτήρια που επικαλέστηκα και δεν ενήργησαν με μικροπολιτικές σκοπιμότητες όπως -αποδεδειγμένα- γινόταν στο παρελθόν.

Ελπίζω από εδώ και στο εξής αυτό να ισχύσει για όλη τη δημόσια διοίκηση”, δήλωσε ο κ. Παπαντωνίου στη “Ροδιακή”.