28χρονος κατηγορείται για  βιασμό αλλοδαπής στη Ρόδο

Κατηγορούμενος για το βιασμό νεαρής αλλοδαπής θα λογοδοτήσει το φθινόπωρο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, 28χρονος κάτοικος Ρόδου ο οποίος δηλώνει ότι η καταγγελία σε βάρος του έγινε επειδή δεν … υπέκυψε στο φλερτ της αλλοδαπής!

Η υπόθεση φαίνεται να εκτυλίχθηκε πριν από επτά περίπου χρόνια όταν η νεαρή αλλοδαπή Αλβανικής καταγωγής άρχισε να εργάζεται στην ίδια επιχείρηση με τον 28χρονο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου το 2011 όταν απολογήθηκε ο 28χρονος, η νεαρή κοπέλα άρχισε να τον φλερτάρει χωρίς όμως εκείνος να ανταποκρίνεται. Μάλιστα κάποια στιγμή όταν πλέον του είπε στα ίσια τις .. επιθυμίες της, ο 28χρονος της δήλωσε ότι έχει σχέση. Λίγες μέρες μετά η κοπέλα τον κατήγγειλε για βιασμό στις αστυνομικές αρχές της περιοχής μας.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και η απολογία του 28χρονου έγινε στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν ο 28χρονος να αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ποσού 3000 ευρώ.