Προτεραιότητα  ο επιθετικός για τη Ρόδο

Η απόκτηση ενός επιθετικού παραμένει προτεραιότητα για τη Ρόδο, με τη διοίκηση να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εντοπισμού ποδοσφαιριστή που θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αληθινά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βάσει και του έντονου συναγωνισμού.

Κάποιες επαφές πάντως υπήρξαν αλλά στο προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή, καθώς η προετοιμασία συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Δελαπόρτας θα μπει από σήμερα κανονικά σε φουλ ρυθμούς μετά και τη θεραπεία που ακολούθησε, ενώ με ατομικό πρόγραμμα προπονούνται ο Ευτύχης Τζιβίλογλου και ο Στέφανος Νικήτας. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ατματσίδη και τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο, συνεχίζει την ενδυνάμωση στο γυμναστήριο ώστε να είναι έτοιμος κι αυτός να ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου στο άκουσμα του θανάτου του πατέρα των Ανδρέα και Διονύση Μακρυδημήτρη, δύο παικτών που κατά το παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της:

«Το Δ.Σ του ΑΣ Ρόδος στο άκουσμα του θανάτου του πατέρα των πρώην παικτών της Ανδρέα και Διονύση Μακρηδημήτρη, συλλυπάται την οικογένειά τους για τον χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».