Η. Καματερός: περιοδεία σε Αστυπάλαια και Κάλυμνο

Περιοδεία σε Αστυπάλαια και Κάλυμνο, όπου είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη της αυτοδιοίκησης και πολίτες, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Αστυπάλαια.
Στη συνεδρίαση, εκτός από τα θέματα της Περιφέρειας, συζητήθηκαν ιδιαιτέρως τα προβλήματα της Αστυπάλαιας και της Πάτμου καθώς και τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν στη νησιωτικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ηλίας Καματερός ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και τους άξονες σχεδιασμού ολοκληρωμένης και μακρόπνοης νησιωτικής πολιτικής.
Την Κυριακή ο Ηλίας Καματερός, στην Κάλυμνο, παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα.


Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, αναφερόμενος στο μήνυμα της επετείου, δήλωσε ότι «το μήνυμα είναι πως ενωμένοι και με αγώνες μπορούμε να πετύχουμε αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο. Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το μήνυμα σήμερα που αγωνιζόμαστε για τον απεγκλωβισμό από την επιτροπεία των δανειστών. Θα νικήσουμε!» τόνισε χαρακτηριστικά.


Στην Κάλυμνο επίσης, ο Ηλίας Καματερός είχε συνάντηση με τον συμπατριώτη μας Δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομο Αλαχούζο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συζήτησαν τις διαφορές στη λειτουργία της, στη χώρα μας και στις Η.Π.Α..

Όσον αφορά στην Κάλυμνο, συμφώνησαν σε κοινές παρεμβάσεις για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.