Καλά στοιχεία πριν το Όμνιουμ για Παπαδόπουλο και Ζαννάκη

Ένα καλό τεστ ήταν για το Θανάση Παπαδόπουλο και τον Εμμανουήλ Ζαννάκη η συμμετοχή τους στο «Mesogeios Pista Challenge» το περασμένο Σάββατο στο στάδιο «Διαγόρας».

Εκπροσωπώντας τον Έλαφο, οι δύο αθλητές έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ που θα γίνει στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση του Έλαφου για την παρουσία τους:
«Άριστα πήραν και τα δυο μας παιδιά σήμερα στον αγώνα που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το σωματείο Μεσόγειος Ρόδου στο ποδηλατοδρόμιο Διαγόρας.

Αν και είχε πολύ δυνατό αέρα, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μια και ήταν κριτήριο για την επόμενη εβδομάδα στο να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ομνιουμ στο ΟΑΚΑ!

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος δείχνει ότι είναι έτοιμος και κάνοντας προσωπικό ρεκόρ κερδίζει 2 πρώτες θέσεις και 3 δεύτερες. Συγκεκριμένα ήταν 1ος σε σκρατς και αποκλεισμό και 2ος σε 2χμ ατομικό πουρσουίτ , 500μ ατομική χρονομέτρηση και Lap.

Ο Εμμανουήλ Ζαννακης και αυτός πάει πολύ καλά, και καταλαμβάνει 2 τρίτες θέσεις σε σκρατς και αποκλεισμό ,2 πέμπτες σε 2χλμ ατομικό πουρσουίτ και Lap και 1 έκτη σε 500μ ατομική χρονομέτρηση.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία και στο πανελλήνιο !Σύνοδος της ομάδος ήταν ο προπονητής Κυριάκος Κελεπέρας.»