Πήγασος: Καλή αρχή σε μία ιστορική σεζόν!

Από σήμερα το βράδυ αρχίζει η «περιπέτεια» του Πήγασου Κρεμαστής στην Α2 εθνική κατηγορία και το Κύπελλο Ελλάδας γυναικών καθώς στις 21.00’ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία του πρωταθλητή Δωδεκανήσου για τη σεζόν 2016-17.

Μία σεζόν που θα γραφτεί στην ιστορία και του ίδιου του συλλόγου αλλά και του δωδεκανησιακού μπάσκετ καθώς θα είναι η πρώτη συμμετοχή του σωματείου σε εθνική κατηγορία.

Ο Βαγγέλης Αθανασιάδης και τα «χρυσά» κορίτσια του Πήγασου αναμένεται να συγκεντρωθούν απόψε στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής με αφορμή την αφετηρία των προπονήσεων. Θα ξεκινήσουν να μετρούν αντίστροφα για το τζάμπολ της 16ης Οκτωβρίου, ευελπιστώντας ότι θα πετύχουν το στόχο της παραμονής τους.

Μοναδική απούσα από την αποψινή «πρώτη» θα είναι η Κατερίνα Χαλκιά η οποία θα διαμένει στην Αθήνα και θα ενισχύει την ομάδα στα παιχνίδια ενώ θα προπονείται με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της μία ή δύο φορές πριν τον αγώνα.

Η νεοαποκτηθείσα Γεωργία Βελούδου φτάνει σήμερα το πρωί στο νησί όπου θα εγκατασταθεί ολόκληρη τη χρονιά, ακολουθώντας όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας.