Έπιασαν δουλειά στον Απόλλωνα Απολλώνων

Συγκροτήθηκε σε Σώμα κι έπιασε δουλειά η νέα Διοίκηση του Απόλλωνα Απολλώνων ο οποίος θα συμμετάσχει (εφόσον έρθει η θετική απάντηση από την ΕΠΟ) στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας με σκοπό να χτίσει το σύλλογο σε νέες βάσεις και να ξεκινήσει από «χαμηλά» την ανοδική πορεία.

Η Διοίκηση του Σταμάτη Μαργέλου συγκροτήθηκε σε Σώμα και πήρε την ακόλουθη μορφή:

Πρόεδρος: Σταμάτης Μαργέλος

Αντιπρόεδρος: Φώτης Καραμανώλης

Β΄αντιπρόεδρος: Τσαμπίκος Διακοβασιλείου

Γεν. Γραμματέας: Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου

Ειδ. Γραμματέας: Γιάννης Καραμανώλης

Ταμίας: Φώτης Κουτσονικόλας

Μελή:  Παναγιώτης Κυριακάκος, Παναγιώτης Σωτηρίου, Δημήτρης Τσελεπής

Μετά την συγκρότηση σε Σώμα ανακοινώθηκαν τα ονόματα όλων εκείνων από την παλιά Διοίκηση οι οποίοι παραμένουν σε πόστα εκτός Διοίκηση με σκοπό να βοηθηθεί όσο γίνεται ο σύλλογος στην νέα του προσπάθεια. Ορίσθηκαν αναλυτικά:

-Υπευθ. Δημ. Σχέσεων : Χρήστος Μιχαλάκης

-Υπευθ. Γραφείου Τύπου: Ευθύμιος Λαγογιάννης

-Υπευθ. Ακαδημιών: Ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Σταμάτης Μαργέλος

-Υπευθ. Εγκαταστάσεων: Γιώργος Λασκαρής

-Υπευθ. Εκδηλώσεων: Αγαπητός Καραμανώλης

-Υπευθ. Γηπέδου: Βασίλης Πανάγος

Τις αμέσως προσεχείς μέρες πάντως όπως διαμείφθηκε  θα ανακοινωθούν κι άλλοι συνεργάτες της Διοίκησης σε άλλα πόστα .Επίσης στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ πρόκειται η Διοίκηση της ομάδας να ανακοινώσει τον υπεύθυνο προπονητή των Ακαδημιών .

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Η νέα Διοίκηση της ομάδας με γνώμονα την στήριξη που της προσφέρεται εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Θέλουμε να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας στον επιχειρηματία και κορυφαίο αθλητικό παράγοντα του Νοτίου Αιγαίου κ. Σπύρο Ράμμο για την προσφορά του στην ομάδα μας. Τέτοιες ενέργειες τιμούν σε μεγάλο βαθμό τον αθλητικό μας χώρο».