Πρόβλημα με Φελεγκάκη και Θεοδοσίου στον Φοίβο

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία του ο Φοίβος, εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Οι προπονήσεις γίνονται σε εντατικούς ρυθμούς, με την ομάδα της Κρεμαστής το προσεχές Σάββατο να συμμετάσχει στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» που θα γίνει στο γήπεδο του Παραδεισίου.

Ο Μιχάλης Πολιάς ρίχνει το βάρος στην τακτική αλλά και στην ταχυδύναμη, με τη δουλειά να φαίνεται στα φιλικά που δίνει η ομάδα, ανεξάρτητα από αποτέλεσμα.
Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» ίσως δεν έχει στο Σαββατιάτικο τουρνουά, δυο από τους βασικούς του παίκτες.
Στέργος Φελεγκάκης και Αντώνης Θεοδοσίου, ακολούθησαν χθες ειδικό πρόγραμμα και προσπαθούν να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους, για να μπορέσουν να παίξουν στο τουρνουά.

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Με αφορμή το τέλος της λειτουργίας του στεκιού της ομάδας ο Φοίβος έχει μόνο ευχαριστίες να απονείμει. Για τον λόγο αυτό εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:                                     
«Η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής αισθάνεται την υποχρέωση πέραν της στήριξης των φιλάθλων στο στέκι, να σταθεί ιδιαίτερα και σε συνεργασίες με άλλους συλλόγους και οργανισμούς.

Αυτή την φορά οφείλει να ευχαριστήσει και δημόσια το σύλλογο του Ηρακλή Μαριτσών αλλά και την «Παναγία την Ελεημονήτρια»  για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων στο στέκι. Χωρίς την συνεισφορά τους δεν θα έφτανε στο τέλος η λειτουργία του στεκιού της ομάδας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται επίσης στον κ. Νίκο Ψαρρά, για την συνεργασία που είχαμε στα είδη μαναβικής.

Αφήσαμε τελευταίο το Τοπικό Συμβούλιο Κρεμαστής. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ποδιώτη και τους συνεργάτες του, για την αμέριστη βοήθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα τους.

Υποσχόμαστε στην επόμενη πανήγυρη να είμαστε καλύτεροι».