Μεθαύριο η επίσημη «πρώτη» του Κολοσσού

Την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων συμπληρώνει σήμερα το απόγευμα ο Κολοσσός H Hotels, με μοναδικό απόντα πλέον το Φινλανδό γκαρντ, Ρόοπε Άχονεν, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του κι αναμένεται στη Ρόδο στις 5 Σεπτεμβρίου.

Από την επόμενη Δευτέρα, λοιπόν, όλοι οι «θαλασσί» θα είναι παρόντες στο Βενετόκλειο και θα μετρούν αντίστροφα για το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στο Ρέθυμνο (15/9). Το ματς αυτό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί αν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή αν θα διεξαχθεί παρουσία κοινού.

Την Παρασκευή η επίσημη «πρώτη»

Εξάλλου, δε θα πραγματοποιηθεί σήμερα η επίσημη «πρώτη» του Κολοσσού H Hotels η οποία μετατέθηκε για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, πριν την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (17.30’ με 18.00’), στο Βενετόκλειο θ’ ανοίξουν οι πόρτες για το φίλαθλο κοινό και τα ΜΜΕ και θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Θαλασσί» αντιπροσωπεία στην κλήρωση

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση αναμένεται να είναι παρόντες αρκετοί «θαλασσί» οι οποίοι, εκτός του ότι θα εκπροσωπήσουν τη ροδίτικη ΚΑΕ, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο νέο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Κολοσσού H Hotels, Μιχάλη Μελή, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση.

Το ταξίδι στη συμπρωτεύουσα αναμένεται να κάνουν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Γκοτζογιάννης, ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, ενώ αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και η παρουσία του αντιπροέδρου Γιάννη Χατζηλαζάρου.