Μοναδικός πλέον εκπρόσωπος ο Πήγασος στην Α2

Η παρουσία δύο ομάδων από τα Δωδεκάνησα στην Α2 γυναικών θα είχε πολύ σημαντικό αντίκτυπο όσον αφορά στο γυναικείο μπάσκετ όμως τα δυσοίωνα μηνύματα από την Κω επαληθεύτηκαν και μετά την αποχώρηση του Ιπποκράτη, έμεινε μόνος του ο νεοφώτιστος Πήγασος Κρεμαστής να εκπροσωπήσει όχι μόνο τη Ρόδο αλλά ολόκληρο το νομό!

Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, «αναθερμαίνεται» το ενδιαφέρον για την απόκτηση της Αιμιλίας Πατμίου αν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ιπποκράτη στο τοπικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στην προσθήκη για τη θέση «5», το «φλερτ» με τη Νατάσα Ντάνου δε θα καταλήξει σε «γάμο» καθώς η πολύπειρη σέντερ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο σκαφοειδές και πήρε την απόφαση να μείνει εκτός παρκέ τουλάχιστον για φέτος ή μπορεί και οριστικά καθώς είναι ήδη 39 ετών.

Σημειώνεται πάντως πως την αθλήτρια πλησίασε και η Τερψιθέα.
Η προσπάθεια για να βρεθεί «πεντάρι» συνεχίζεται, ανιχνεύοντας την ελληνική αγορά ενώ ύστατη λύση θα είναι η μεταγραφή κοινοτικής παίκτριας. 

Όσον αφορά στην «πρώτη» της ομάδας, δεν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης καθώς αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή λόγω απουσιών πολλών αθλητριών και μετατέθηκε για την επόμενη μέρα.