Αγωγή κατά διαχειριστή ιστοσελίδας απο τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Ρόδου

Αγωγή κατά 45χρονου διαχειριστή ιστοσελίδας κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ζητώντας να του καταβληθεί το ποσό των 300.000 ευρώ ως ηθική αποζημίωση για συκοφαντικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο συγκεκριμένο ιστοχώρο.

Η αγωγή κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου από το δικηγόρο κ. Κώστα Σαρρή, και σε αυτήν αναφέρεται μεταξύ άλλων πως τα χρήματα που θα εκδικάσει το δικαστήριο υπέρ του κ. Καμπουράκη θα δοθούν στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Άγιος Ανδρέας!

Η υπόθεση αφορά ανάρτηση που έγινε στις αρχές Αυγούστου στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με αφορμή εκδήλωση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Ωστόσο όπως αναφέρεται και στην αγωγή, η ανάρτηση ήταν άκρως δυσφημιστική για τον κ. Αντώνη Καμπουράκη όπως επίσης και τα σχόλια που ακολούθησαν, τα οποία και δεν υπογράφονταν (ήταν ανώνυμα).

Ως εκ τούτου, καθώς όλα τα παραπάνω έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας να του καταβληθεί από τον 45χρονο διαχειριστή της ιστοσελίδας το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ ως αποζημίωση, την οποία και παραχωρεί στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Άγιος Ανδρέας.