Λύθηκε η συνεργασία του Ιάλυσου με Παπακωνσταντίνου

Η χθεσινή μέρα στον Ιάλυσο, περιλάμβανε τη λύση της συνεργασίας με έναν ποδοσφαιριστή, που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τάσο Παπακωσταντίνου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν πριν καλά καλά δείξει, πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.  

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος έκλεισε τη συμφωνία του με τους «ερυθροκίτρινους» στις 27 Ιουλίου και μέχρι χθες ακολουθούσε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ANAΣΤΑΣΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια».

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου,  προσβλέπουν σε περαιτέρω αγωνιστική ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αναζητείται μια καλή μεταγραφή ακόμα, που θα αφορά την αριστερή πλευρά της ομάδας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Στο μεταξύ ένα άλλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ιάλυσος, είναι αυτό των φιλικών παιχνιδιών που είναι σημαντικό κομμάτι για το μοντάρισμα της ομάδας, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.  Οι προτάσεις του Ιάλυσου συναντούν αρνητικές απαντήσεις από ομάδες του νησιού μας, που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δώσουν αυτή την περίοδο φιλικά παιχνίδια καθώς σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Σύμφωνα πάντως με το πρόγραμμα
-Ο Ιάλυσος θα φιλοξενήσει στο «Οικονομίδειο» το ερχόμενο Σάββατο τη Δόξα Ψίνθου στις 17.30, ενώ την προσεχή Τετάρτη, θα φιλοξενήσει στον ίδιο χώρο τον Ευκλή Σορωνής σε ώρα που θα ανακοινωθεί.