Ισοπαλία στα Μάσσαρι μεταξύ Αστέρα και Διαγόρα Βατίου

Ενδιαφέρουσα η φιλική συνάντηση χθες στα Μάσσαρι μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Διαγόρα Βατίου, με τις δύο ομάδες ν’ αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στην αναμέτρηση, ο Διαγόρας Βατίου μπήκε μπροστά χάρις σε δυνατό σουτ του Κατσαρή από μακριά αλλά τρία λεπτά αργότερα οι Μασσαρενοί ισοφάρισαν, όταν ο Λερογιάννης εκτέλεσε φάουλ και ο Βακιάνης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Νέο σουτ του Κατσαρή στο 40’ ήταν εύστοχο βάζοντας ξανά μπροστά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 75’ πήραν διαφορά δύο τερμάτων μετά από προβολή του Τριανταφυλλίδη. Ο Αστέρας μείωσε πια στο 86’ με πλασέ του 14χρονου μόλις αλλά ταλαντούχου Αντώνη Μουδάτσου, και ισοφάρισε στο 90’ με σουτ του Λερογιάννη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Καραγιάννης.

Αστέρας: Μηλιός, Κιλασίν, Φωταράς, Μπαϊρακτάρης, Μπαούρης, Καρπαθάκης, Μίρτσεβ, Λερογιάννης, Θεοδωρακόπουλος, Κώστας, Βακιάνης. Αγωνίστηκαν και οι Κούττης, Μουδάτσος Α., Χατζημανώλης, Κουρμαδιάς, Μαρίνοφ.
Διαγόρας: Τύρελης, Ζωάννου Μ., Αδάμος, Ζερβός, Μοσχής, Παπαστεφάνου, Κατσαρής, Χατζησάββας, Τομάζος, Παπουρδάνος, Ζωάννου Π. Αγωνίστηκαν και οι Μαυρουδής, Καραγιάννης, Διακοηλίας, Χατζηκώστας, Κούτσι, Λαζίδης, Καπουράνη, Χίντα, Τριανταφυλλίδης, Πρέτσι.