Αποχωρεί από το Φοίβο ο Τσιάμης!

Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάσθηκε χθες η ομάδα του Φοίβου, η οποία θα πάρει μέρος το ερχόμενο Σάββατο στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» στο Παραδείσι.

Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση για τον γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Τσιάμη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Κρεμαστής και αναχωρεί για επαγγελματικούς λόγους από το νησί μας.

Στη διοίκηση του Φοίβου, έτρεφαν χθες κάποιες ελπίδες πως ο εξαίρετος γυμναστής και άνθρωπος, θα μπορέσει να ξεπεράσει τα όποια… εμπόδια και να είναι πίσω σε ένα μήνα για να συνεχίσει το έργο του.

Μάλιστα για το λόγο αυτό αξίζει να σημειωθεί πώς η διοίκηση εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά κι οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου Κρεμαστής αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τον επιστήμονα και άνθρωπο Παναγιώτη Τσιάμη, ο οποίος ολοκλήρωσε με μια ακόμα προπόνηση χθες, τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Τον ευχαριστούν θερμά, γιατί έμαθαν πολλά από τον εξαίρετο γυμναστή, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον θέλουν να βρίσκεται εκτός Ρόδου.

Ευελπιστούν σε μια νέα συνεργασία εντός ενός μηνός με τον Παναγιώτη Τσιάμη του οποίου τα δείγματα δουλειάς, φαίνονται ήδη στους αγωνιστικούς χώρους».
Στη χθεσινή προπόνηση παραβρέθηκε και έδωσε ιατρικές συμβουλές στους ποδοσφαιριστές, ο γιατρός Μιχάλης Σαββάκης, ο οποίος τη φετινή περίοδο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στο Φοίβο, προσφέροντας με τον τρόπο του στην υγεία όλων των αθλουμένων και μη.

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΕΣΩΤ.  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, είναι έτοιμος ο εσωτερικός κανονισμός ο οποίος θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο από όλους κι αφού εγκριθεί, θα μοιρασθεί στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα εκλέξουν και τους αρχηγούς τους για τη φετινή περίοδο

Αγωνιστικά τώρα ο Μιχάλης Πολιάς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς
-Ο Τάσος Φτάκλας συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του ενώ
-Δεν γυμνάσθηκε καθόλου ο Μήτρου ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο

Ολοκλήρωσε την συνεργασία του με το Φοίβο   ο Παναγιώτης Τσιάμης (μέση) ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟλοκλήρωσε την συνεργασία του με το Φοίβο ο Παναγιώτης Τσιάμης (μέση) ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ