Το ευχαριστώ του Ηρακλή Μαριτσών...

Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του 4ου ποδοσφαιρικού τουρνουά που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη δύο φιλάθλων του Ηρακλή, του Εμμανουήλ Βασιλώττου και του Τσαμπίκου Παπαδημήτρη, αισθάνθηκε η διοίκηση της ομάδας των Μαριτσών, που επίσης ευχαριστεί κι αυτούς που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Τι αναφέρει η ευχαριστήρια επιστολή:

«Μετά την ολοκλήρωση του 4ου τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του Βασιλώτου Εμμανουήλ. και του Παπαδημήτρη Τσαμπίκου που διεξήχθη στο γήπεδο του χωριού μας, το Σάββατο 27 Αυγούστου, ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ και ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ για την προσέλευσή τους και το θέαμα του προσέφεραν. Ευχαριστούμε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη των δύο αγαπητών  φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ που δεν είναι ποια κοντά μας.  
 Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ θέλει να ευχαριστήσει τις οικογένειες του  Μανώλη Βασιλώτου και του Τσαμπίκου Παπαδημήτρη που είναι συνεχιστές του έργου που άφησαν οι δικοί τους άνθρωποι,  είναι κοντά στην ομάδα και βοηθάνε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν.  
Στους αγώνες του τουρνουά η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις νέες εμφανίσεις που έκανε χορηγία η εταιρεία CREAM DONUTS και με την ευκαιρία να την ευχαριστήσουμε και δημόσια.
Τέλος ευχαριστούμε τον Γιώργο και Μανώλη Παπαδημήτρη για τη δωρεάν παραχώρηση του οδοστρωτήρα για την φροντίδα και συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα».