Η «πρώτη» του Πήγασου Κρεμαστής

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ο Πήγασος Κρεμαστής, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει στην Α2 Κατηγορία Γυναικών (όμιλος νότου).

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής με την παρουσία των νέων αθλητριών της ομάδας, Γεωργίας Βελούδου, Ματίνας Κούβαλη και Γεωργίας Ορφανού, ενώ παρούσα ήταν και η Σοφία Σιγάλα, που ήρθε από την Αθήνα για να κάνει την προετοιμασία με τις συμπαίκτριές της.

Απούσες ήταν η Κατερίνα Χαλκιά (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα), καθώς επίσης και οι Καρολίνα Μπούζα, Ειρήνη Παυλίδη και Αναστασία Καλιοντζόγλου, που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες με την ομάδα. Η Ζωή Χριστοδούλου θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις του Πήγασου Κρεμαστής αργότερα.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ

Ενισχυμένος και αισιόδοξος είναι ο Πήγασος Κρεμαστής, εν όψει της πρώτης του παρουσίας στην Α2 Κατηγορία. Η ομάδα του Βαγγέλη Αθανασιάδη πέρσι κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, κερδίζοντας στη συνέχεια τα μπαράζ στην Αθήνα και παίρνοντας το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες.

Ο Πήγασος θ’ αποκτήσει μία ή δύο ακόμη αθλήτριες για να κλείσει το ρόστερ του. Μέχρι στιγμής στην ομάδα ήρθαν η Βελούδου από την Αγία Παρασκευή (Α2), η πολύπειρη Χαλκιά από την Κηφισιά (Α2), καθώς επίσης οι Κούβαλη και Ορφανού που ανήκαν στον Ιβίσκο, ενώ θα δοθούν με υποσχετική σε ομάδες εκτός Ρόδου (λόγω σπουδών) η Κατερίνα Μάτση και η Θεοδώρα Μανωλάκη.

ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Γεωργία Βελούδου (από Αγία Παρασκευή), Κατερίνα Χαλικιά (από Α.Ε. Κηφισιάς), Ματίνα Κούβαλη (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Γεωργία Ορφανού (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος)

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Μάγδα Καραμπατζάκη, Σοφία Σιγάλα, Καρολίνα Μπούζα, Σεβαστή Σουλούνη, Ζωή Χριστοδούλου, Ειρήνη Παυλίδη, Άννα Λεμπανίτζε, Ελένη Μπαταούλα, Αναστασία Καλιοντζόγλου

ΕΦΥΓΑΝ: Κατερίνα Μάτση, Θεοδώρα Μανωλάκη

ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΟΝΟΜΑ

ΗΛΙΚΙΑ

ΥΨΟΣ

ΘΕΣΗ

Μάγδα Καραμπατζάκη

33

1.80

3-4

Κατερίνα Χαλικιά

38

1.82

4-5

Σοφία Σιγάλα

19

1.72

1-2

Ματίνα Κούβαλη

24

1.74

2-3

Γεωργία Ορφανού

25

1.70

1-2

Καρολίνα Μπούζα

20

1.80

4-5

Σεβαστή Σουλούνη

38

1.72

2-3

Ζωή Χριστοδούλου

21

1.68

1-2

Ειρήνη Παυλίδη

39

1.78

4

Άννα Λεμπανίτζε

15

1.68

1

Ελένη Μπαταούλα

40

1.82

4-5

Αναστασία Καλιοντζόγλου

48

1.67

1-2