Σκληρή ανακοίνωση Διαγόρα για Σαμολαδά: Χωρίς ήθος, σεβασμό και ειλικρίνεια δεν έχεις αθλητικό μέλλον!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαγόρας αναφέρει:

Μετά τη γνωστοποίηση της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Σαμολαδά στον Ευκλή Σορωνής, η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας διευκρινίζει, πώς ο τερματοφύλακας έφυγε από την ομάδα… Ύστερα απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων σχολικών εξετάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο Σαμολαδάς ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι είχε εισαχθεί στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Το γεγονός χαροποίησε το ιστορικό σωματείο, καθώς ένα δικό του παιδί θα υλοποιούσε

το όνειρό του, να γίνει καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Μετά από παρέμβαση του πατέρα του, την επιβεβαίωση των παραπάνω από τον ίδιο και την συγκατάθεση του αντιπροέδρου μας κ. Βαρθολομαίου Καμπουράκη, του δώσαμε την «ελευθέρα» του «καλή την πίστη», προκειμένου να μεταγραφεί σε ομάδα κοντά στην περιοχή της φοίτησης του.

Πριν μερικές ημέρες, μάθαμε ότι ο Σαμολαδάς δεν πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ζητήσαμε από τον παίκτη- μέσω του πατέρα του- να μας επιστρέψει την «ελευθέρα» του και να του δώσουμε «υποσχετική», προκειμένου να μεταγραφεί στην ομάδα που επιθυμούσε.

Παρά την επικοινωνία μας με τον πατέρα του και την υπόσχεση του ότι θα επέστρεφε

την «ελευθέρα» για να γίνει αμέσως η διαδικασία του δανεισμού, δεν έγινε κάτι, καθώς

ο πατέρας αρνήθηκε μετά να το πράξει, προβάλλοντας αστείους λόγους.

Λυπούμαστε που η καλοσύνη ενός ιστορικού σωματείου γίνεται τρόπος εκμετάλλευσης από έναν νέο ποδοσφαιριστή και μάλιστα με την συγκατάθεση και μεσολάβηση του πατέρα του. Οι νέοι παίκτες που δεν διαθέτουν ήθος, ειλικρίνεια και σεβασμό στην αθλητική

τους ζωή, δεν έχουν παρόν και φυσικά ούτε μέλλον!

Ο Γ.Σ. Διαγόρας τονίζει ότι με το σωματείο Ευκλή Σορωνής δεν είχε, δεν έχει, ούτε και θα έχει το παραμικρό πρόβλημα.