Γεωργία Βελούδου: «Πρόκληση για μένα ο Πήγασος»

Η 24χρονη πλέι μέικερ Γεωργία Βελούδου αποτελεί μία από τις σημαντικές μεταγραφές που έκανε ο Πήγασος Κρεμαστής εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η νεαρή αθλήτρια από τη Σύρο, μετά την παρουσία της στην Ερμούπολη (η πρώτη της ομάδας), τον Αθηναϊκό, την Πεύκη, τον Ζωγράφου, έπαιξε πέρσι στην Αγία Παρασκευή (Α2 Κατηγορία).

Στις δηλώσεις της, η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι συνθήκες μέχρι στιγμής στον Πήγασο είναι ιδανικές. Το κλίμα είναι πολύ καλό και τα κορίτσια μας βοηθούν να προσαρμοστούμε περισσότερο στο νέο μας περιβάλλον. Σιγά-σιγά ανεβάζουμε στροφές στις προπονήσεις, αφού το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμες με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας.

Για μένα, προσωπικά, ο Πήγασος είναι μία πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην Α2 Κατηγορία.
Οι ευθύνες για μένα είναι περισσότερες, το ίδιο και οι απαιτήσεις και οφείλω να είμαι συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην Α2 Κατηγορία και πιστεύω ότι με την απόκτηση μίας σέντερ, θα έχουμε ένα αρκετά δυνατό ρόστερ. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από πέρσι. Θα έχει δυνατές ομάδες, άλλες που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και άλλες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α2 Κατηγορία».

Γυμναστής ο Μιρόσαβιτς
Ο Πήγασος Κρεμαστής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τζακ Μιρόσαβιτς.
Ο έμπειρος γυμναστής από την προσεχή Δευτέρα θα ασχοληθεί με την εκγύμναση των αθλητριών του Πήγασου και σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας θα είναι παρών, προκειμένου η ομάδα να φανεί πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Ο Μιρόσαβιτς την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν γυμναστής στο Διαγόρα και έχει ετοιμάσει ήδη το πρόγραμμα για τα κορίτσια του Πήγασου.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά από Δευτέρα καθώς το σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό.