Η επίσημη "πρώτη" του Κολοσσού H Hotels (φωτορεπορτάζ)

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/9) το απόγευμα η επίσημη «πρώτη» του Κολοσσού H Hotels και ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσία αθλητών και αθλητριών από τα τμήματα υποδομής του ερασιτέχνη καθώς και πολλών γονέων και φίλων της ομάδας.

Την εκδήλωση της ΚΑΕ τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η περιφερειακή σύμβουλος, κ. Λίτσα Φτακλάκη, η αντιδήμαρχος τουρισμού, κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, κ. Σέργιος Αϊβάζης, και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ. Σάββας Καλαθενός.

Τη διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Μιχάλης Κόκκινος, ο αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου, τα μέλη κ.κ. Μιχάλης Μακέστας και Μιχάλης Μπράτιτσης ενώ από τον ΑΟ Κολοσσός το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος, κ. Γιώργος Τσέλιος, ο κ. Μανόλης Αγγελάκος και ο κ. Τσαμπίκος Βασιλαράκης.

Ο πατήρ Χαλικιάς έκανε τον αγιασμό, ευλογώντας μικρούς και μεγάλους αθλητές, ενώ οι κ.κ. Κόκκινος, Χατζηλαζάρου, Διακογεωργίου, Αϊβάζης και Τσέλιος απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

Σημειώνεται πως τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Μήτση.

Ακολούθησε ανοιχτή προπόνηση για το φίλαθλο κοινό καθώς και για τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών.