Νέα δοκιμασία του ΑΕΡΑ με αντίπαλο τον Άρη

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι πρόκειται να δώσει σήμερα ο ΑΕΡΑ στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Θα υποδεχθεί στο γήπεδο Αφάντου τον Άρη Αρχαγγέλου στις 17.00, με το Βαγγέλη Χοσάδα να θέλει να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, για να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πλην αυτού του Μανώλη Καψαλάκη που δεν θα αγωνισθεί.  Οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλουν προσπάθεια να κλείσουν ακόμα ένα φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αυτή τη φορά με τον συντοπίτη Άγιο Λουκά.  Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, δεν υπήρξε και χθες κάτι το νεότερο με την περίπτωση του Βέσελιν Τσβετκόφσκι. Πάντως δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα, εάν δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση Τσβετκόφσκι μέσα στις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Καμιά εξέλιξη στο θέμα του Βέσελιν  Τσβετκόφσκι για τον ΑΕΡΑ  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Καμιά εξέλιξη στο θέμα του Βέσελιν Τσβετκόφσκι για τον ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)