Ποσειδών Καρπάθου ετών 70!

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου γιορτάζει 70 χρόνια ιστορίας και παρουσίας στο τοπικό ποδόσφαιρο φέτος, με τη συμμετοχή του μάλιστα στην Α’ Κατηγορία.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παρουσίασε το επετειακό σήμα των εορτασμών που ξεκίνησαν και θα κορυφωθούν μέχρι το τέλος του 2016 με εκδηλώσεις, αλλά και βραβεύσεις.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η ανακοίνωση γι’ αυτό:
«Με πίστη στα όνειρά μας και τους στόχους μας, συνεχίζουμε να τιμούμε την ιστορία του σωματείου μας, πραγματοποιώντας ό, τι καλύτερο μπορούμε για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κάρπαθο.»

Το έμβλημα ομάδας, φιλοτέχνησε ο Στέλιος Σοφιάδης που είχε δημιουργήσει και το νέο σήμα του Ποσειδώνα Καρπάθου, και έχει σαφέστατη αναφορά στην πρώτη θρυλική τρίαινα του 1946.

Παράλληλα, από την ομάδα της Καρπάθου εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση σχετική με τη λειτουργία των υποδομών για τη νέα περίοδο:

«Οι προπονητές και το ΔΣ σας καλωσορίζουν για άλλη μια χρονιά στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Την Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου το πρώτο ραντεβού το γήπεδο τον Μενετών για το εφηβικό και παιδικό τμήμα (γεννηθέντες από 2001 έως και το 2005).

Ώρες προπόνησης 17:00 με 19:00, παρακαλείστε να βρίσκεστε στο γήπεδο μισή ώρα πριν.
Οι έμπειροι και γεμάτοι διάθεση προπονητές μας, Μιχάλης Σακέλλης (UEFA A) και Γιάννης Σπανός (UEFA C) σας περιμένουν.

Για την ολοκλήρωση του προγράμματος θα σας ενημερώνουμε καθημερινά μέσα από τις σελίδες μας στο Facebook (http://www.facebook.com/poseidonfc) και την ιστοσελίδα μας στο www.askposeidon.gr.»