Από έκτη θέση και πάνω ο στόχος του Κολοσσού!

Στην ομιλία του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, κ. Μιχάλη Κόκκινου, οριοθετήθηκαν οι βαθμολογικοί στόχοι για τη νέα σεζόν: από την 6η θέση και πάνω και κατά προτίμηση μέχρι την 3η αν και ο πρόεδρος έχει τέτοια πίστη στους «θαλασσί» που τους βλέπει ακόμη και πρώτους!

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Κόκκινος τόνισε: «Φέτος είμαστε πιο πολλοί από πέρσι! Βέβαια, λείπουν ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος αλλά φαίνεται πως έχουν κι αυτοί δουλειές, τι να κάνουμε; Εκπροσωπούνται, όμως, επάξια στη σημερινή μας εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, πατέρα Ιωάννη, για την τιμή που μας κάνετε να βρίσκεται εδώ σήμερα και να τελέσετε για πολλοστή φορά τον αγιασμό της ομάδας μας.

Είναι μεγάλη χαρά μας και ευχαρίστηση που σήμερα στην εκδήλωσή μας παρευρίσκονται ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Διακογεωργίου, παρά τις πολλές τους υποχρεώσεις.

Απέναντί μας έχουμε τους μικρούς μας αθλητές, το μέλλον του Κολοσσού. περιμένουμε ανυπόμονα αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα στην Α1.

Μπροστά μας έχουμε και την επαγγελματική μας ομάδα. Μια ομάδα πλήρως ανανεωμένη και με διάθεση να τιμήσει τη φανέλα του συλλόγου, καθοδηγούμενη από τον πετυχημένο μας προπονητή, κ. Άρη Λυκογιάννη. Είμαι σίγουρος ότι με την ευλογία του Θεού θα φανούμε και φέτος αντάξιοι των προσδοκιών του ροδιακού λαού και θα αντιπροσωπεύσουμε επάξια στην Α1 το Αιγαίο και ιδιαίτερα το «σμαραγδένιο» μας νησί, τη Ρόδο.

Κύριοι εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου, η οικονομική δυσπραγία που μαστίζει σήμερα την Ελλάδα, τα αθλητικά σωματεία και δη τα επαγγελματικά, όπως εμείς, κάνει πολύ δύσκολο το έργο μας. Βρισκόμαστε σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση γιατί η κρατική ενίσχυση μειώθηκε πάρα πολύ ενώ οι χορηγοί μας, που αποτελούσαν τη ραχοκοκαλιά μας, μειώθηκαν κατά 80%. Ευτυχώς, μας αγαπά ο Θεός γιατί έχουμε κοντά μας δύο ήρωες, τη ΒΑΠ Κουγιός και τον Όμιλο Χατζηλαζάρου.

Κάνω έκκληση προς το ροδιακό λαό να μας ενισχύσει οικονομικά αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, άλλοι από το υστέρημά τους, άλλοι από το περίσσευμά τους. Να έρθουν με τα παιδιά τους σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και να γίνουν ο “έκτος παίκτης” μας, με ευπρέπεια προς τους αντιπάλους και να είμαστε όπως κάθε χρόνο παράδειγμα προς μίμηση.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το κλειστό γυμναστήριό μας. Ενδέχεται να μη λειτουργήσει αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και πρώτα απ’ όλα η άδεια λειτουργίας. Κινδυνεύουμε να μην αγωνιστούμε στο γήπεδό μας, πράγμα που δε θέλω να το πιστέψω. Τα προβλήματα του γηπέδου τα γνωρίζει καλά ο δήμαρχος γι’ αυτό και παρακαλώ τον κ. πρόεδρο (σ.σ. Αϊβάζης) να εισηγηθεί τη λήψη των κατάλληλων μέτρων και να λειτουργήσει το κλειστό όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω, τελειώνοντας, το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Κολοσσού και τον πρόεδρο κ. Τσέλιο αφ’ ενός γιατί επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο και αφ’ ετέρου τροφοδοτεί με νέους αθλητές την ανδρική μας ομάδα. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των μικρών μας αθλητών που φέρνουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Φέτος μου αρκεί και η έκτη θέση. Το λέω γιατί αυτή η ομάδα είναι ικανή να πάει και πρώτη! Κύριε προπονητά, το άκουσες έτσι; Λέω την έκτη για να πάμε στην τρίτη. Δεν παραμελώ την έκτη αλλά θέλω μέχρι την τρίτη».