ΠΑΣΟΚ Ρόδου: Είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας και για όσα προσφέραμε στη χώρα, αλλά δεν μένουμε σ’ αυτά

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Ρόδου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Συμπληρώνονται σήμερα 42 χρόνια από την Ίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την Διακήρυξη τη 3ης του Σεπτέμβρη το 1974.

Το ΠΑΣΟΚ στη διαδρομή αυτή των 42 χρόνων, με την πρωταγωνιστική κυρίως παρουσία του Ηγέτη και Ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, έκανε τη διαφορά με την εμφάνιση του στην πολιτική σκηνή, δίνοντας νέο και ουσιαστικό περιεχόμενο στη Δημοκρατία, την Ανάπτυξη, την Κοινωνική Αλληλεγγύη και τη θέση της χώρας στον παγκόσμιο χάρτη. Άλλαξε προς το καλύτερο τη μοίρα της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Σήμερα θυμόμαστε, τιμούμε και είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας και για όσα προσφέραμε στη χώρα, αλλά δεν μένουμε σ’ αυτά.

Σήμερα που τα «πολιτικά» υποπροϊόντα που παρήγαγε η κρίση, ΣΥΡΙΖΑ δηλ. και  ΑΝΕΛ, αδυνατούν να την διαχειριστούν, το ΠΑΣΟΚ επουλώνει τα τραύματά του, ανανεωμένο με νέους ανθρώπους και με Πρόεδρο την Φώφη Γεννηματά, προχωρεί. Φορτωμένο με ιστορικές ευθύνες, προσφορά, γεμάτο σοφία και εμπειρία, αλλά και θέληση, ικανότητα και όραμα για το μέλλον, προχωρεί…

Προχωρεί σήμερα το ώριμο αλλά και νέο ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ και απευθύνεται σε όλους που κατά καιρούς συστρατεύθηκαν μαζί του, αλλά και στους νέους που προβληματίζονται και δυσπιστούν και τους Καλεί να ενωθούν μαζί του! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξανά, στον αγώνα για το Μέλλον, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, Για να ξαναγυρίσει η Ελπίδα και η Αξιοπρέπεια στους Έλληνες και τις Ελληνίδες!!!

Για τη Σ.Ε. Ρόδου
Ο Γραμματέας
Αντώνης Κολιάδης